PR CUAET
-
ще запитайте в укр групах торонто,може десь є укр лікарі чи рецепшионісти
-
Прийшли результати мого екзамену з англійської, який я думала що завалила. Спершу я подумала що це якийсь скам, і неможливо. Перевірила сайт і дійсно! Listening: 12 Reading: 11 Writing: 9 Speaking: 11 Найсмішніше то це те, що я думала, що завалила говоріння, і наберу за нього 5-6 балів 😝 І навпаки найбільш впевнена була за писання.
-
Подалася на Rural Renewal Stream 26.09 Сьогодні прийшла номінація. Далі на Федеральну🤕 Надіюсь сроки і там порадують 🙏☺️❤️
-
Доброго дня. Шановне товариство може хто знає: Коли подаєш заявку, до неї треба прикріпити листи оплати від роботодавця, де вказано скільки ти відпрацював в тиждень і скільки годин всього. Питання: за який період прикріплювати ці листи? Хтось каже за весь рік а хтось каже що за три останні місяці перед прдачею. Дякую)
-
Я користувалась listening and speaking, не раджу. Багато теорії, яка на мою думку дуже загального характеру. На сайті celpip є два безкоштовних зразків тестів, краще їх зробити, а потім дивиться безкоштовні відео в ютубі, їх насправді дуже багато й вони більш практичні
-
Подскажите пожалуйста, я зарегистрировалась в Wes и оплатила и заполнила анкету про диплом и написала фамилию свою сейчас которая , а не девичью , что в дипломе ( скажите это реально проблема или ничего? Если я в иммиджевый центр отправлю с правильной фамилией диплом и свидетельство о браке , они же потом перешлют это в WES? Может там поймут что к чему и все обойдется? Или нужно заново начинать анкету с Wes?
-
Я вже налаштована подавати на апеляцію 🙈 Читала відгуки, що люди подавали на апеляцію письмо і говоріння, і їм додавали бали.