PR CUAET
-
Message from user Арина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Инна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Можете будь ласка скинути посилання?
-
Ошибочное мнение распространенное в этом чате. Война очень даже себе и аргумент в кейсе,. У 95% адвокатов и консультантов она присутствует в кейсе, как мощный фактор почему человек не может вернуться к себе на родину. Да и е сли бы не война то с какого перепугу украинцам раздавали пр по гуманитарке в 2022-2023 годах? Не за красивые же глава. Таких с красивыми глазами много, с пречкдесной адаптацией, языком и канадскими друзьями и единственный плюс который мы перед ними имеем это как раз война.
-
Програма возз'єднання родини для українців від початку анонсувалася лише на рік. Є інші подібні програми, які не лише для українців. Гуманітарна програма існує дуже давно, бо підстави про неї прописані в законі про імміграцію та біженство. Але це, власне, і не програма, а можливість отримати ПР як виняток, не відповідаючи основним вимогам цього закону. Тому її не закриють, якщо не змінять законодавство.
-
Так, війна має значення, але важливо це правильно подати саме для гуманітарної програми, не як на біженство. І важливо описати труднощі, з якими зустрінеться конкретно заявник і його родина в разі повернення. І це мають бути особливі труднощі, згідно з поясненнями міністерства для офіцерів. Але якщо є підстави по гуманітарній програмі, то закінчення війни майже нічого не змінить. Думаю, зараз справи зависли саме тому, що ще немає чітких розпоряджень, що робити з кейсами, які базуються практично лише на війні. Але це лише моя думка з того, що я читаю про гуманітарну програму і судові рішенням по ній.
-
Message from user Алина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Теж невеличка ремарка.Тут у Канаді не буде таких проблем ані з записом ані ловлі слотів РОКАМИ!!!Тут тобі звичайно можуть дати запис через 3-6 місяців,але ДАДУТЬ і людина зазделегідь підготується до візиту!!!Зазделегідь купить квитки на літак,а не так що ти побачиш слот на завтра або на після завтра,а білет на літак буде коштувати майже як до Європи!!!І якщо я побачив би на власні очі той ЙОЛОП ,котрий ображав жінку ,особисто розніс його там на місці в пух і в прах!!!Ось вам і ставлення,думає він має якусь марну владу,але воно невиховане бидлота,яка тільки вийде із свого кабінету та буде вести себе як ЩУР
-
Залишається той самий
-
Дякую вам.