PR CUAET
-
Да новенький, нет такой аббревиатуры на официальных сайтах. Люди которые читают чаты, пытаются сопоставить информацию, из оф. источников и в чатах. Признаю вхождений больше не туда посмотрел. Но еще раз говорю пишите как хотите.
-
immigrationnewscanada.ca/ircc-update-canadas-immigration-backlog/
-
Доброго дня, можете будь ласка дати заяву для dhl Оттава
-
А скільки балів у вас було?
-
Похоже, кто-то из гавермента решил овертаймы или премию набить перед Рождеством😁
-
Message from user Ekaterina Bessonova has been removed because this user is in spam list (???)
-
То який статус все ж таки має бути тоді в кабінеті, хто знає?
-
Мабуть так
-
Тобто можна зробити висновок, що дата подачі не грає ролі
-
Дякую!
-
Ну супер вітаю вас В мене хоть вогник надії зʼявився в нас 51 бал Але ми подались відразу в перші дні коли відкрилась і теж констакшг
-
А статус на какой поменялся в личном кабинете?
-
Ми оформили заявку десь тиждень тому, число точно не памʼятаю
-
Добрий день. Скільки дитині років?
-
Да какая разница, видите они просто выберут одну сферу вроде как. Завра увидим официальные требования и критерии выборки. Но я удивлена ,что они вообще ее делают) Но предсказания сбываются,хай деманд играет роль)
-
Сьогодні останній день.
-
Ну жіночка ця сказала що будуть скоро відкривати слоти і ніби їх буде багато, скільки в цьому правди я не знаю🤷♀️ може перебільшили щоб відчепилися від них😂
-
А коли ви зробили анкету зранку в перших там 300 чи пізніше ?
-
будет возможность дайте нам знать, интересно видеть как быстро они обрабатывают заявки итд
-
Дитині 10 років. В аеропорту, по приїзду в Канаду (1,5 роки назад) видали візітор рекордс. Чи є сенс подавати на стаді перміт? Чи так і подати знову на той самий візітор рекордс? Для навчання в школі є якісь переваги мати дитині саме стаді перміт?
12 Jan 2024, 17:45
314780/426394
2 minutes ago