PR CUAET
-
Так вони поміняють на сайті коли захочу самі 🙃 Ми про туризм теж не знали з офіційного сайту тільки з груп
-
Щоб не їхати і не забирати паспорт, купляєте post prepaid national (оплачений конверт) і вам вишлють коли зроблять
-
Вспомните,информация по отбору по Отельному сектору, была только через два дня
-
Бо тільки йде вибірка. З сьогодні напевно. Статус не зміниться у порталі.
-
Ну в нас карпентер нок я чомусь думала що це high бо будують будинки а не в середині
-
Пока ничего веселого не вижу. Как и не понятно или отбор был. Нет на сайте официальной информации. У вас статус заявки изменился?
-
Можливо ці будуть на наступний рік
-
Я думаю они просто приглашают податься, никто не говорит что они будут давать номинации,просто готовят работку себе на будущий год)
-
Сьогодні о 10 ранку за Едмонтоном, якщо я правильно порахувала час🙄
-
Питання, після отримання нового SIN та створення нового CRA аккаунта, чи будуть усі данні перенесено (попередні податкові звіти, переписка, Child Benefits, та інше)?
-
Знает ли кто то как быть визой в новом паспорте? Подаваться на новую?если речь о детях….
-
Ну якщо подивитись у sub-major group то наче відноситься до констракшн
-
Так ,жду Геннадия с обновленными просчетами и теориями))
-
Интересно они раздают приглашения, чтобы подали заявки уже, а те заявки которые уже открыты .. и без номинаций?) 🤷♀️я уже запуталась сколько у них номинаций осталось на этот год реальных
-
Щось я не бачу, чи тут дивлюсь ?
-
Ну скамить и спамить на этом,это бред,како толк? Кому выгода?
-
Все одно по Канаді дешевше літати і робити ніж в Європі чи в Україні, то тільки варіант коли часу нема зовсім чекати паспорт
-
Только два отзыва пока. Ждем
-
на час дії військового стану вклеювати не обовязково.
-
ну декільком людям прислали і з ноками з констракшину, звідки спамщикам знати ноки)
12 Jan 2024, 17:45
314827/447544
3 minutes ago