PR CUAET
-
Зрозумів, дякую за відповідь
-
А яка порада буде сповнена співчуття?
-
Ну подождите, еще не вечер. Щас стаканчик дабл дабл бахнут и придет вам запрос!
-
Так само в чоловіка карпентер вони тут теж затребувані в Альберті і нічого не отримали але сподіваюсь може ще буде
-
Я прям очень надеюсь, что я ошибаюсь. Но на такие должности канадцев хватает… я исключительно про логику, а не про факт!
-
Я не нашла там такого
-
Это как бы тоже прямое отношение к сфере, поэтому и интересно какие именно ноки
-
noc.esdc.gc.ca
-
Доброго дня! Чи хтось знає що з таким робити. Я звʼязувалась з університетом,вони нічого не отримували. Wes каже , що вони відправили.
-
Ну там НОК 22303 - Construction estimators
-
Офисные у них вряд ли считаются.
-
Вони виконують функції, просто бажаючих дуже багато і консульство не справляється. Багато людей приїхали з протермінованими паспортами. Може виникнути також питання : чому люди заздалегідь не подумали про свої документи і тепер роблять колапс в Канаді і всі посольства винні. Багато людей мали інше громадянство і їм укр паспорт був не потрібен, а тепер укр паспорт став дуже вигідним, тому більшість і кинулись робити нові. Мій паспорт дійсний до 28 року, у сина до середини 25 року, оскільки йому був виданий тільки на 4 роки, але я не стала чекати до кінця, зробила заздалегідь. Тобто ми приїхали в Канаду зі свіжими паспортами в 22 році. Тепер у сина до 34 року. У мене до 28. Я постараюсь свій також обновити через 2 роки, по можливості в Європі, якщо поїду туди на відпочинок.