PR CUAET
-
Вони виконують функції, просто бажаючих дуже багато і консульство не справляється. Багато людей приїхали з протермінованими паспортами. Може виникнути також питання : чому люди заздалегідь не подумали про свої документи і тепер роблять колапс в Канаді і всі посольства винні. Багато людей мали інше громадянство і їм укр паспорт був не потрібен, а тепер укр паспорт став дуже вигідним, тому більшість і кинулись робити нові. Мій паспорт дійсний до 28 року, у сина до середини 25 року, оскільки йому був виданий тільки на 4 роки, але я не стала чекати до кінця, зробила заздалегідь. Тобто ми приїхали в Канаду зі свіжими паспортами в 22 році. Тепер у сина до 34 року. У мене до 28. Я постараюсь свій також обновити через 2 роки, по можливості в Європі, якщо поїду туди на відпочинок.
-
Сподіваюсь просто збіг (
-
Во сколько вам пришло?
-
Так. Можна там оформити, а потім через наше консульство замовити паспорт сюди. Більш точну відповідь вам дадуть дівчата, які працюють в консульстві в Едмонтоні. Але ми про це з ними розмовляли.
-
Может и совпадение
-
В чате только 2 скриншота
-
Чотири золоті правила документів від мого чоловіка: 1. Документи мають бути в порядку. Переглядайте та поновлюйте всі документи заздалегідь, щоб уникнути прострочень і бути впевненими, що все актуальне. 2. Зберігайте документи в одному місці. Зберіть їх в одній папці або сумці, яку легко взяти з собою у разі потреби. 3. Зробіть копії документів. Заздалегідь подбайте про електронні копії – скани або фото, збережені на флешці чи у хмарному сховищі. 4. Довірте копії найважливіших документів близьким – батькам, дітям, сестрам чи братам. Це стане в пригоді у непередбачених ситуаціях.
-
Сьогодні консульство відповіло, спитала за вересень паспорти.Торонто
-
На фото посмотрите
-
Откуда информация
-
Ви не забувайте про те, що деякі люди можуть не сидиті в цьому чаті або в інших, сподіваються що все працює добре, і вони зможуть зробити паспорт швидко і без будь яких проблем, але вже потім починають копати те питання глибше, і розуміють що то є велика проблема. ПІсля того всі плани і сипляться.
-
А чи є можливість замовлення паспорта десь в Європі де нема такого колапсу як тут і щоб вислали паспорт сюди ?
-
Не кажи так 😢
-
Я вас понимаю. Но признать их старания нужно.
-
У всех письма в одно и то же время 8:40 поэтому думаю что на сегодня все