PR CUAET
-
Невідомо…ну так як ще тиша ніхто більше не отримав Може ще багато людей зранку працюють і не бачили ще Сподіваюсь ще іде роздача )
-
Але чоловіків і далі не випускатимуть...не все так просто
-
Судя из писем , раздача автоматическая. (практически одно время получения, критерий 50 +, NOC). Скорей всего что-то типа: select DBMS_RANDOM.RANDOM from pool_of_candidates where NOC in ('','','' ) and "Points awarded" >= 50 and status='submitted'. Ждемс.
-
Можно еще жену канадку найти))))
-
Кому цікаво, замовляли DHL 20 жовтня, з того часу писали листи в Торонто і була тиша. І ось сьогодні, 7 листопада, відповіли, що заява опрацьована🥳🥳 Супер-довго, бо знаю, що людям і через 3 дні номер для відслідковування надсилали вже. Але як є вже
-
Хто знає accelerated tech pathway, скільки треба експіріенсу щоб в пул подаватись?
-
Віза в Канаду не робиться за два дні. Тож вони як мінімум місяць ще сиділи в Україні і готувались до переїзду. Достатньо часу щоб подбати про документи.
-
Нам теж
-
якщо у вас залишився пруф того що ви здавали біометрію - думаю ви можете ще раз то засабмітити + додзвонитися їм і переконатися що вони то бачать та зарахують. Інакше прийдеться ще за проходити біометрію. Це моє бачення, краще щоб пан Остап то прокоментвав.