PR CUAET
-
Судя из писем , раздача автоматическая. (практически одно время получения, критерий 50 +, NOC). Скорей всего что-то типа: select DBMS_RANDOM.RANDOM from pool_of_candidates where NOC in ('','','' ) and "Points awarded" >= 50 and status='submitted'. Ждемс.
-
Зрозуміла. А на який номер телефонувати? Бо бачу декілька на сайті які відносяться до різних департаментів
-
Можно еще жену канадку найти))))
-
Кому цікаво, замовляли DHL 20 жовтня, з того часу писали листи в Торонто і була тиша. І ось сьогодні, 7 листопада, відповіли, що заява опрацьована🥳🥳 Супер-довго, бо знаю, що людям і через 3 дні номер для відслідковування надсилали вже. Але як є вже
-
Скоріш за все, вашу аплікацію ще розглядають. Спробуйте їм зателефонувати. Мені свого часу відповіли, що аплікацію бачать, із нею все ок, від мене нічого не чекають. Десь за пару днів гроші зайшли.
-
Хто знає accelerated tech pathway, скільки треба експіріенсу щоб в пул подаватись?
-
Alberta Opportunity Stream
-
Біометрію здали , тепер треба чекати чи приймуть її
-
Віза в Канаду не робиться за два дні. Тож вони як мінімум місяць ще сиділи в Україні і готувались до переїзду. Достатньо часу щоб подбати про документи.
-
Нам теж
-
А з якого електронного адресу прийшли листи? Перевірю свої спам фільтри 🤣
-
якщо у вас залишився пруф того що ви здавали біометрію - думаю ви можете ще раз то засабмітити + додзвонитися їм і переконатися що вони то бачать та зарахують. Інакше прийдеться ще за проходити біометрію. Це моє бачення, краще щоб пан Остап то прокоментвав.
-
Квітень десь через півроку очікувати …
-
Знаю особисто людей котрі приїхали одразу з України в Канаду.Оце зараз їм скажу якого біса ви не залишилися десь у Європі та не оновили паспорти?!!Хоча вони на той момент ще мали строк 3-4 роки!!!
-
Вже це питання обговорювалось,будь який тип візи дає вам можливість заїхати (якщо пропусти офіцер) та залишитися в Канаді 6 місяців (там офіційно скільки то днів),наприклад виплати в 3000 з візою отримати не можливо було
-
Ну или так, это лучший вариант)
-
Якщо б взагалі не було документів, то не виїхали б. Документи були, тільки які? Протерміновані або що термін виходив-це говорить про безвідповідальність людей. По -друге, одиниці приїхали в Канаду з однією валізою від обстрілів. Вони подавали на візу куает, віза не робиться за один день, паспорти можна було зробити за цей час. Виправдовування- це найлегше, що може бути
-
Тоді вони повинні були зробити новий паспорт ще до весни коли можно було безкоштовно продовжити wp. А тоді зі слотами було легше.
-
Є окрема гілка чата для tech pathway. Але коротко - мінімально 3 місяці, якщо працювали за тим самим НОКом/посаді
-
Бо в цей чат потрапляєш і усвідомлюєш маштаб корупції тільки коли в Канаді😅
12 Jan 2024, 17:45
315038/437072
4 minutes ago