PR CUAET
-
Нам теж
-
А з якого електронного адресу прийшли листи? Перевірю свої спам фільтри 🤣
-
якщо у вас залишився пруф того що ви здавали біометрію - думаю ви можете ще раз то засабмітити + додзвонитися їм і переконатися що вони то бачать та зарахують. Інакше прийдеться ще за проходити біометрію. Це моє бачення, краще щоб пан Остап то прокоментвав.
-
Квітень десь через півроку очікувати …
-
Знаю особисто людей котрі приїхали одразу з України в Канаду.Оце зараз їм скажу якого біса ви не залишилися десь у Європі та не оновили паспорти?!!Хоча вони на той момент ще мали строк 3-4 роки!!!
-
Вже це питання обговорювалось,будь який тип візи дає вам можливість заїхати (якщо пропусти офіцер) та залишитися в Канаді 6 місяців (там офіційно скільки то днів),наприклад виплати в 3000 з візою отримати не можливо було
-
Ну или так, это лучший вариант)
-
Якщо б взагалі не було документів, то не виїхали б. Документи були, тільки які? Протерміновані або що термін виходив-це говорить про безвідповідальність людей. По -друге, одиниці приїхали в Канаду з однією валізою від обстрілів. Вони подавали на візу куает, віза не робиться за один день, паспорти можна було зробити за цей час. Виправдовування- це найлегше, що може бути
-
Тоді вони повинні були зробити новий паспорт ще до весни коли можно було безкоштовно продовжити wp. А тоді зі слотами було легше.
-
Є окрема гілка чата для tech pathway. Але коротко - мінімально 3 місяці, якщо працювали за тим самим НОКом/посаді
-
Бо в цей чат потрапляєш і усвідомлюєш маштаб корупції тільки коли в Канаді😅
-
Уххххххх.Паспорт ще був дійсний 4 роки!!!!!Хто знав що за 2-3 роки не зможеш піймати слот у Канаді?!Що ви приймаєте?Чи так туго це зрозуміти?!
-
Війна при ньому почалась ,при ньому і буде продовжуватись.США робить свої справи руками Росії.У кожних із сторін свої інтереси,щоб звільнити землі України
-
По внутрішньому паспорту виїжджали
-
Чи підійде фото на ПР Канади для подачі на візу в США ? Чи треба робити нове ?
-
Користувач . [5787218252] попереджений (3 з 3) • Причина: образа учасника групи • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 21/11/2024 18:58
-
User . has 2/3 warnings; be careful! Reason: образа учасника групи
-
/warn образа учасника групи
-
Скаргу надіслано
-
Reported . . [5787218252] to admins.
12 Jan 2024, 17:45
315047/436422
4 minutes ago