PR CUAET
-
Доброго дня. я подавалася на продовження для мене і чоловіка WP та дитини VR . Нам з чоловіком прийшли продовжені Дозволи на роботу. Дитині не прийшло ще (подавала 26 липня). Питання в тому чи можу я тепер до заявки дитини додати наші нові work переміти? І як саме??? Дякую ☺️
-
Так через web form додаєте свої перміти і підвʼязуєте до номеру її заявки
-
Я ничего не получил, ошибочно вставил меседж))
-
Доброго дня, громадо! Таке питання: дитині 16 років, паспорт дійсний до квітня 2025-го. Тож я ловитиму слоти в Едмонтоні аби зробити новий. Як ви знаєте, це не швидко. АЛЕ цей паспорт явно закінчиться поки ми чекатимемо на новий 3-6 місяців. Тож тоді треба летіти аби податися на новий ТА одночасно продовжити старий аби донька змогла особисто забрати новий паспорт? Тобто треба ловити слот на новий так аби було 2 місяці до закінчення старого? Нам в Едмонтон чи інші консульства все одно треба летіти, тому і не знаю як все організувати. Може хтось стикався з подібною ситуацією, буду вдячна за поради.
-
Так можна, в мене дитина була на рекордсі, там була якась функція в анкеті де бола галочка, чи хочу я подати на стаді, чи залишити на рекордсі
-
Поділіться контактами толкового консультанта з цього pathway, хто дійсно розбирається, бо мені попався дуже не дуже консультант. 😅
-
Сори , пытался вставить линк на другой меседж, рано поздравлять:)
-
Супер, тобто мінімум 1 рік, вірно?
-
Оо, сьогодні тільки зʼявились в групі і так повезло отримали Супер вітаю Скажіть в якій годині мейл прийшов і що за нок Коли створили аплікацію
-
Йти в поліцію і писати заяву що втратили паспорт , а потім цю заяву в консульство доправити, після цього вам зроблять новий
-
Ось те, що вони без ID у дітей не хочуть приймати- це реальна проблема, оскільки діти виїхали коли їм було 13-14 років і фіз не могли ID зробити
-
Хто їхав напочатку тому не було проблем впіймати слот. Я знайомому тоді ловила слот. Зловила 3 за один день в різних консульствах, вибрали то, що найближче, інші відмінили.
-
Авансом поздравления получил, надо ждать приглашения 😀
-
Вітаю, написали вам в особисті