PR CUAET
-
То я їм дзвонила щоб упевнитися що вони бачать мою аплікацію
-
ну якщо наразі 11 січня, то звичайно що до лютого ще не дійшли.
-
Це мабудь Торонто?
-
А що за номер? У мене навіть номеру ніякого. Як подали анкету так і висить
-
Я подавалась у лютому і поки що нічого окрім тимчасового номера 😭
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/restore.html
-
Підкажіть плиз на подання дитину 12 років на новий паспорт, заява анкета заповняється на дитину імя а почту мамину, телефон мамин канадський вказувати?
-
На офіційний сайт посольства України в Канаді. Тільки сортів там немає, потрібно виловлювати
-
Підкажіть будь ласка якщо в кабінеті змінилось на information regusted але нічого не приходило, ні мені на пошту, ні роботодавцю, то вони ще мають вислати, чи потім якось статус знову має змінитися, пройшло два дні, як взяли в розгляд, подавалися ще стараю системою в липні, дякую?
-
згадалося: А це правда, що Іван виграв машину в лотерею? - Правда. Тільки не машину, а тисячу гривень. І не в лотерею, а в преферанс, і не виграв, а програв
-
Так
-
Та ну, який тест . Це що гра )) Люди отримали запрошення. Не заберуть же вони його назад 😀
-
Тому що не може. Грудень почав отримувати АОР в липні. Тож або подача не в грудні, а в листопаді. Або ж здавали не в червні, а пізніше.
-
Ещё пока не известно или это выборка. Похоже на тест
-
Я політику у Бернабі писала, то потім отримали лист, що мовляв чекайте. Ну хоч так впевнитися, що анкета не втрачена
-
Так з такими темпами можливо після річниці отримаємо запрошення на біо 😅
-
Ну хоч радує, що з такими балами вибирають теж. Хоч якась надія є
-
Так, можете. Створюєте заявку на візу на сайті IRCC. Коли розглянуть, то прийде лист з інструкцією по відправці на вклейку візи.
-
AAIP Service Account AAIP-PROD.S@gov.ab.ca
-
Добрий день, а я якого емейла прийшло запрошення на подачу документів? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
315192/435115
2 minutes ago