PR CUAET
-
Доброго дня. Отримала підписаний моїм роботодавцем settlement plan. Для АІР. Провінція Нова шотландія. Знаю, що роботодавець має його зареєструвати, але не знаю де саме? Чи потрібно мені самій створити спочатку акаунт? Чи це робить роботодавець? Бо я вже стільки отримала від нього документів, що соромно знов щось проситм
-
Усім вітання. Можливо, хтось проходив цю процедуру, або знає, прошу дати пораду. 1. Дружина в Монреалі, їй потрібне свідоцтво про народження, оригінал якого знаходиться на окупованій території. 2. Знайома їде з Монреалю до Києва, чи може вона забрати дублікат свідоцтва по довіреності, якщо зробити запит онлайн? 3. Де можна зробити таку довіреність, щоб її в Україні визнавали? Є в Монреалі такі нотаріуси? Чи потрібно їхати в консульство України в Оттаві? Дякую
-
У всіх по різному, в залежності від роботи мозку. Комусь легше просто послухати, комусь записати для кращого запам'ятовування, хтось використовує записи. Я пишу, щоб запам'ятати, записи не використовую для відповіді. Тільки для завдання із відео, бо там складне запам'ятовування із різними елементами, там потрібно розуміти хто і що сказав.
-
Це потрібно питать на співбесіді! Потрібно казати твої цілі та питати чи допоможе фірма с отриманням пр ,чи зареєстровані у SINP і т.д. Проще спочатку спитати та вирішити працювати тут чи ні ,а потом люди бралися за голову через пів року і змінювали працедавця ,бо працедавець не заінтересований щось робити чи десь реєструватися
-
Це не зовсім так. На сайті Канади, по питанню про продовження статусу для CUAET ' зноска що вони знають що є проблеми з отрмианням паспортів, і закликають подаватися на рподовження вчасно, щоб не втратити статус. І що офіцери будуть враховувати ситуацію (я звісно не знаю на скільки будуть враховувати), але податися на продовження я б дуууже рекомендував до закінчення поточного статусу - не варто бавитися з ресторейшн.
-
Я теж про це казав. Віза це опція )))) Але паспорт прийде пізніше, чим закінчиться статус VR. Тому я і пропонував подовжити паспорт і подати на подовження VR.
-
Ну ніхто не захотів битися об заклад - а може дійсно даремно. Дійсно є випадки коли дають додаткові 3 роки, але це скоріш помилка або unintended consequence. З того що ми нарили з колегами виглядає на те що ті хто мають причини на подачу на продовження (наприклад попередній статус був меньш ніж на 3 роки) і подає на продовження після 15го липня 2024 має шанс отримати на нові 3 роки. Ті хто немає таких причин, в більшості отримують або відмову, або завернуту аплікацію. Ми підозрюємо що це через Шинук (Їхній АІ який написаний на Екселі), який зараз обробляє більше 95% заявок на CUAET. Проте чи буде це постійно чи вони це підкоригують невідомо.
-
Цього краще не робити якщо є можливість уникнути. Теоретично є 90 днів на відновлення статусу якщо його втратили, але це вже і складніша процедура, і менш гарантована. А якщо 90 днів пройшло, тоді взагалі невідновлювальний статус + нелегальне перебування + порушення іміграційного законодавства + inadmissibility і для дити і всієї сімї + не можна подаватися ні на ПР ні на нові статуси через inadmissibility. Одним словом - не треба так )))
-
Подати заявку потрібно ДО закінчення статусу в дитини (дивіться на дати в візитор рекорд). Якщо нового паспорта не буде на той момент, спробуйте продовжити старий і податися з ним. Якщо і це не варіант, подавайте з старим, та додавайте лист про те що ось ось буде паспорт новий і ви його дошлете, але головне щоб заявка була в роботі ДО закінчення легального статусу - бо пізніше це все стає набагато проблематичніше
-
Докинула в групу структуру тесту
-
Структура стандартна - 8 завдань, є лінк в каналі. 6 завдань по хвилині, два ао 90 сек. Тема завдання однакові, варіантів безліч