PR CUAET
-
Це капець, перевірили всі папки, нічого немає, і у роботодавця питали теж нічого (
-
Я би не чекала. Вони на відповідь дають не більше тижня. Перевірте свій імейл скрізь (спам і тп), і попросіть менеджера чий імейл ви залишали перевірити ретельно всі папки включаючи спам. Тиждень пройде і все, втратите свій шанс
-
Привіт! Мені вчора прийшов дозапит на документи, і одразу змінився статус на information requested. Assigned for assessment 29 жовтня. Підкажіть будь ласка, документи дослати просто відповіддю на імейл від офіцера? Бо все вислала, але ніякого зворотнього підтвердження 🫣
-
Та може і є коледжі,які візьмуть влітку.Але ще потрібно стаді перміт зробити вам до осені .Хіба у вас є ПР.Син вступив у NAIT цієї осені на зиму.Але відхилив офер ,бо часу замало на отримання стаді.Прийняв пропозицію навчання у UoAlberta,навчання починається у вересні 2025.Тож,я надіюсь,часу буде достатньо на отримання стаді перміту
-
А коли отримали?
-
Будь ласка. Це надто важливе питання щоб просто сидіти і чекати
-
Доброго дня. Чи були у вівторок слоти у Едмонтон?
-
В Україну ви можете і з протермінованим паспортом вʼїхати, але потрібно роздивлятися коаїни через які ви хочете потрапити в Україну
-
Дякую вам 🙏
-
Відповідали на емейл офіцеру
-
я писала на цю, коли в мене були питання; обовʼязково в темі листа вкажіть номер своєї заявки та full name