PR CUAET
-
А коли отримали?
-
Будь ласка. Це надто важливе питання щоб просто сидіти і чекати
-
Доброго дня. Чи були у вівторок слоти у Едмонтон?
-
В Україну ви можете і з протермінованим паспортом вʼїхати, але потрібно роздивлятися коаїни через які ви хочете потрапити в Україну
-
Дякую вам 🙏
-
Відповідали на емейл офіцеру
-
я писала на цю, коли в мене були питання; обовʼязково в темі листа вкажіть номер своєї заявки та full name
-
-
Мені тільки що сказали, що по CUAET візам, які видавались на початку (ще в 22му році), і які, ніби, вже перетворились просто в туристичні, якщо я вірно розумію www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html, все ще модна отримати open work permit. Чи може ще хтось це підтвердити на власному досвіді? І чи є якась можливість перевірити в офіційних джерелах?
-
Я не думаю що буде проблемою щоб заїхати в Україну, проблемою може бути якщо там дізнаються що у вас є інше громадянство, і відмовити у наданні будь яких послуг до прикладу. Після чого ви маючи канадський паспорт вже не зможете виїхати з України, якщо не маєте Шенген візи і чи пустять вас в Європу з протермінованим Українським то вже питання. Тут дуже багато невідомих в цьому рівнянні, я б краще робив паспорт тут в Канаді)
-
Всім привіт, допомагаю з перетином кордону, вивожу на власному авто/ прокладаю маршрут!!! (Перед поїздкою заїжджаю за кожним в його місто/село) Більше тисячі врятованих життів, працюємо з 2023 року і досі залишаємося не поміченими!!! За питаннями в лс.
-
Так, чи можете підказати на яку пошту їм написати?