PR CUAET
-
У всіх по різному, в залежності від роботи мозку. Комусь легше просто послухати, комусь записати для кращого запам'ятовування, хтось використовує записи. Я пишу, щоб запам'ятати, записи не використовую для відповіді. Тільки для завдання із відео, бо там складне запам'ятовування із різними елементами, там потрібно розуміти хто і що сказав.
-
Це потрібно питать на співбесіді! Потрібно казати твої цілі та питати чи допоможе фірма с отриманням пр ,чи зареєстровані у SINP і т.д. Проще спочатку спитати та вирішити працювати тут чи ні ,а потом люди бралися за голову через пів року і змінювали працедавця ,бо працедавець не заінтересований щось робити чи десь реєструватися
-
Це не зовсім так. На сайті Канади, по питанню про продовження статусу для CUAET ' зноска що вони знають що є проблеми з отрмианням паспортів, і закликають подаватися на рподовження вчасно, щоб не втратити статус. І що офіцери будуть враховувати ситуацію (я звісно не знаю на скільки будуть враховувати), але податися на продовження я б дуууже рекомендував до закінчення поточного статусу - не варто бавитися з ресторейшн.
-
Я теж про це казав. Віза це опція )))) Але паспорт прийде пізніше, чим закінчиться статус VR. Тому я і пропонував подовжити паспорт і подати на подовження VR.
-
Ну ніхто не захотів битися об заклад - а може дійсно даремно. Дійсно є випадки коли дають додаткові 3 роки, але це скоріш помилка або unintended consequence. З того що ми нарили з колегами виглядає на те що ті хто мають причини на подачу на продовження (наприклад попередній статус був меньш ніж на 3 роки) і подає на продовження після 15го липня 2024 має шанс отримати на нові 3 роки. Ті хто немає таких причин, в більшості отримують або відмову, або завернуту аплікацію. Ми підозрюємо що це через Шинук (Їхній АІ який написаний на Екселі), який зараз обробляє більше 95% заявок на CUAET. Проте чи буде це постійно чи вони це підкоригують невідомо.
-
Цього краще не робити якщо є можливість уникнути. Теоретично є 90 днів на відновлення статусу якщо його втратили, але це вже і складніша процедура, і менш гарантована. А якщо 90 днів пройшло, тоді взагалі невідновлювальний статус + нелегальне перебування + порушення іміграційного законодавства + inadmissibility і для дити і всієї сімї + не можна подаватися ні на ПР ні на нові статуси через inadmissibility. Одним словом - не треба так )))
-
Подати заявку потрібно ДО закінчення статусу в дитини (дивіться на дати в візитор рекорд). Якщо нового паспорта не буде на той момент, спробуйте продовжити старий і податися з ним. Якщо і це не варіант, подавайте з старим, та додавайте лист про те що ось ось буде паспорт новий і ви його дошлете, але головне щоб заявка була в роботі ДО закінчення легального статусу - бо пізніше це все стає набагато проблематичніше
-
Докинула в групу структуру тесту
-
Структура стандартна - 8 завдань, є лінк в каналі. 6 завдань по хвилині, два ао 90 сек. Тема завдання однакові, варіантів безліч
-
Там де відео треба записувати, бо часті питання - а що сказав чувак справа? Чувак в синій фктболці? А джейн що думає? Як відреагує чувак в шапці?
-
От наприклад, на моїй теперішній роботі, роботодавець (то бішь директор) уяви не має ні про що, ні про кого. В його працюють 60 душ, і звертатися до нього напряму нікому не дозволено, окрім 5-х менеджерів. (Ну а менеджери це срам і ужас! Вони навіть менш зацікавлені в кінечному результаті, ніж я, робітник найнижчої ланки. ) Як розумієте, доказать свою цінність - нереально. Якщо фірма - царство дебілізму і безтолковості. (Звільнився звідти, тиждень тому. В мене трудовий стаж 30 років, а мене підпорядковують українцям, у яких нема й року трудового стажу ще, і мова гірша, і у виробництві не тямлять.. Це Монреальскі реалії. Не знав, що так буде... Але у світлі розмов про "зацікавленість працедавця", то маємо осьо так!..
-
Але як заздалегідь знать, Що цей роботодавець не робитиме нічого, А той все зробить як треба? І коли про це починать балакать? Відразу на співбесіді, чи через місяць після працевлаштування, чи через 3? (І як, щоб не скинули через день після розмови, без пояснення причин? 🤔 (А між собою "це проблемний гай, багато просить. Звільнемо його")