PR CUAET
-
Я не думаю що буде проблемою щоб заїхати в Україну, проблемою може бути якщо там дізнаються що у вас є інше громадянство, і відмовити у наданні будь яких послуг до прикладу. Після чого ви маючи канадський паспорт вже не зможете виїхати з України, якщо не маєте Шенген візи і чи пустять вас в Європу з протермінованим Українським то вже питання. Тут дуже багато невідомих в цьому рівнянні, я б краще робив паспорт тут в Канаді)
-
Всім привіт, допомагаю з перетином кордону, вивожу на власному авто/ прокладаю маршрут!!! (Перед поїздкою заїжджаю за кожним в його місто/село) Більше тисячі врятованих життів, працюємо з 2023 року і досі залишаємося не поміченими!!! За питаннями в лс.
-
Так, чи можете підказати на яку пошту їм написати?
-
Ок, щиро дякую вам)
-
На стаді перміт можна податися тільки, коли у вас є офер. В багатьох випадках можна «перенести» - defer- початок навчання на наступний семестр поки ви чекаєте на перміт.
-
О май гад, це капець, а якщо вони дали якісь терміни на відправку документів і ти не бачиш, або вони не скинули і якщо ще потрібно довго чекати, то що тоді(
-
Я писала декілька разів, отримувала тільки автоматичну відповідь, ніколи не отримувала відповіді від людини. Але те що відправляла думаю що прийняли, бо питань по тим документам що досилала (декларація і тп) не було. І тут головне залишити офіційний слід, що ви звертались і інформували їх про проблему.
-
Чекати Я писали з питанням до них просто щодо EOI то десь через місяць відповіли Але може як вони бачать що там в темі номер справи то швидше буде
-
Вони не дуже поспішають, а відписувати взагалі не збираються
-
Скажіть будьласка ще вони відразу відповідають чи потрібно чекати, бо ми вже написали але ніякої відповіді?
-
Вже написали, чекаємо, поки тиша (
-
Ви майте доказ на всяк випадок, що статус змінився.
-
Вже не знаєш що й думати