PR CUAET
-
Дуже влучні коментарі, я би так і зробила) але також думаю, що проблема просто, що запиту ніякого ще не надіслали. Але точно їм написати варто
-
Скоріше всього що вони не надіслали ще.
-
Мы находясь в Молдове сделали визу за 20 дней от открытия программы. Уже 28 апреля были в Канаде. И я вас уверяю, за то время невозможнт было сделать новый паспорт. Был натуральный хаос, люди бежали от войны. Даже сейчас укр консульство в Молдове минимум 1,5 месяца будет это делать.
-
Цього літа поїхали на батьківщину з дітьми, як раз молодшому 14 виповнилось, і хотіла виготовити дітям нові закордонні паспорти, прийшла по запису на оформлення і внутрішнього і закордонного-і мені відмовили в закордонному-пояснили по закону спочатку внутрішній виготовляємо а вже на його підставі закордонний. Я спочатку обурилась і пішла в інший ДП ДОКУМЕНТ, там також підтвердили-якщо є 14 то без внутрішнього не виготовляють закордонний. Тож виготовили внутрішній паспорт і не встигли замовити закордонний, не думала що це така проблема тут. А тепер три місяці намагалась зловити слот і без успіху.
-
Аа, я думала, ви вже зараз писали)) дякую
-
Я писала їм в червні, коли у мене були питання щодо подачі заявки. Зараз в мене питань немає
-
Уточнити, ви писали їм після того як відправили документи, але статус не змінився?
-
Доброго дня, будь ласка дайте посилання де додати у вже відправлену заявку на ВП новий паспорт
-
Ні , тому що нічого ніби не прийшло і
-
Підкажіть будь ласка ті хто пройшов вже Portal 1. Сьогодні в кабінеті змінився Last Update, вказано що Final Decision був учора, але далі стоїть звичайна фраза що аплікація в процесі. Чи було у когось так само, і коли прийшов після цього лист Portal 1 ?
-
Знаешь имя офицера?
-
Якщо у нього віза куает , то можна подавати. Від місяця до пів року. Якщо звичайна віза- ні
-
Не знайшли підстав для того, щоб дати