PR CUAET
-
Подовжать.
-
нет требования после выезда из канады жить вне канады 6 мес, чтобы заново заехать в канаду
-
Підкажіть будь ласка після подачі , що відбувається, має на сайті змінитися статус , а потім запрошення на біометрію?
-
Если хотите сэкономить время на обработку заявки - прикладывайте. Их в 90% запросят (если вы о мужчине, конечно)
-
Це вам треба заяву або афідевіт підписати. Якщо вам потрібен зразок, скину вам трохи пізніше. Але знаю , що інші країни вимагають або щоб ви в консульстві засвідчували або у нотаріуса на території України. Як у Канаді, не знаю.
-
если есть действующая виза, то заедет. для вьезда нужна виза. если вы не планируете выезжать в январе, то можете податься на visitor record и продлить срок нахождения ребенка в канаде.
-
Та сама історія… теж написав на емайл. Може хоч відпишіться якщо у вас щось зміниться..
-
Дай Бог сегодня-завтра получите Portal 1🤞
-
ні, там нічого не зміниться. Вам на ел пошту прийде запрошення на біометрію і в ньому буде номер аплікації, з яким Ви вже зможете підвязати аплікацію в інший акаунт, де будете відслідковувати все.
-
якщо це AOS ще тей старий, то чакати можна місяц і більше, дивлячись по таймлайнам людей які вже давно отримали номінації. Але я б писав би їм листи всеодно і запитував в чому справа.
-
Дякую
-
воно завжди так, але так, фінальне рішення зроблене, чекайте на портал 1
-
Ну де подача заявки
-
На якому сайті?
-
В той же день прийшов Portal 1
-
Благодарю. Да пожалуйста если можно напишите в личные. Я читала за нотариуса, но «замечательное» посольство не отвечает на эмейлы.
-
10.06
-
Я знаю. Але від того видана віза по куает чи ні залежить дадуть ворк перміт чи ні
-
ну якщо у Вас все ок буде з аплікацією, її візьмуть у обробку, то статус не зміниться
-
А скільки ви вже чекаєте ?
12 Jan 2024, 17:45
315317/427526
4 minutes ago