PR CUAET
-
І евалюація диплому щє має бути. Інакше складно набрати 67 балів.
-
Навіщо час втрачати , ЕЕ
-
І що я не правильно відповіла? Візітор рекордс видається: коли у дитини є віза куает, на основі ворк перміта батьків. Тому я і запитала чи віза видана по програмі куает, щоб можна було отримати візитор рекордс, оскільки батьків тут немає.
-
У нас при всех этих данных 53 балла все равно🤷♀️
-
Лично у меня - нет проблем с паспортом, у меня ПР и паспорта до 2028. Но я знаю людей, у которых как раз такой случай. И если они подадутся на продление WP - им дадут не на 3 года, а на 1,5, потому что паспорт не позволяет больше. Несколько обидно не получить продление на 3 года из-за подобных проблем с паспортом. Но и винить людей что в 2022 году не побежали делать в первую очередь новый я не могу, на тот момент это и правда не было нужно.
-
Паспорт з яким подавались . Алілуя. Ви дочекалися паспорту нарешті.
-
Так у вас проблем немає. Паспорт до 2026 року. До 2026 року ще 100 раз може все змінитися. Колапс в посольствах не через паспорти , які 2026 року.
-
Так
-
Це ніхера не "здорово" якщо людина володіє англійською на 10, має університетський диплом з своєї кваліфікації і працює тут більше року бути в рандомному пулі з іншими меншими балами. Якщо була б якась логіка в виборі кандидатів: за бальною системою, терміном створення заявки, пріоритетністю,...