PR CUAET
-
Ну якраз прострочений забрали хд 😂 надіюсь дія чи любі укр скан доки проканають
-
нет. для отказа нужны основания. у вас нет оснований для отказа.
-
Якщо я поїду в Україну з дитиною робити паспорт я ризикую там 1 померти 2 скалічитись 3 померти разом з дитиною або так само скалічитись 4 не виїхати ( я медсестра) 5 залишити ще троїх дітей без брата та метрі а чоловіка увдівцем. Такий собі легкий шлях) Краще вже буду тут без документів , все одно хоч якийсь парірець дадуть)
-
Почитайте в других чатах, люди получали пермиты с такими же датами, нет такого условия , что всем продлевают, кому-то продлевают, кому-то нет,номер UCI не меняется
-
Это невозможно
-
Отож
-
Так
-
У меня все как выс казали и все равно 491 бал- последняя выборка 539, о каком ЕЕ вы говорите
-
Сюр не в том что не продлили,а в таких же точно документах которые у нас на руках
-
Що так довго можна робити, по ідеї залишається просто прийняти фото. Але ж треба витримати стиль Канади - нікуди не поспішаємо. І взагалі живемо так, ніби проживемо до 100 , як мінімум😂😂
-
Треба 7
-
Доброго дня. Підкажіть, я правильно розумію, що паспорт вже в консульстві і його можна забирати?
-
Но так там треба шукати нок роботу відповідну Але її можна знайти відпрацювати рік і подати в ЕЕ В нас тір 3 але балів не вистачає то що нам роботи ? Сподіватись тільки на EOI що виберуть з 51 бал
-
Таже история, NOC 1
-
Какой смысл высылать три таких же документа которые у нас на руках?В таком случае просто отказ по идее должен быть,а не одобрение
-
У меня тоже самое 🥹🥹🥹 но у меня NOC 3 и бакалавр
-
Ну хтось писав, що отримав через 5 тижнів 😏
-
Благодарю
-
Хотілось би на цю) але це суто мої здогадки
-
У меня CLB 9, бакалавр (computer systems), 18 месяцев опыта работы в Альберте (NOC 3). 13 лет опыта работы в сфере IT. и у меня недостаточно баллов для EE ☹️☹️☹️
12 Jan 2024, 17:45
315438/433116
41 minutes ago