PR CUAET
-
А хтось пробував під час listening нічого не записувати взагалі і просто слухати ? Я робила декілька тестів і все записувала, а вчора просто слухала і написала краще , може це тест був трохи легший
-
С этого вам много попалось на экзамене ?
-
Посмотрите, может поможет
-
Запросили свидетельство о рождении жены+ фото жены и сына еще раз
-
L- був надлегкий, s- теж надлегкий, w-так собі не моє випало, хоча я саме writing більш за все люблю, але на 7 написала, r- був просто жах, його більш за все і боялась, ці чумові питання , не тексти складні, а питання заплутані ну дуже.
-
Перед тим було про нового співробітника на роботи і я повинна була розповісти йому про його обовʼязки у перші дні. Але я перший раз взяла здавати на компьютері, бо місць не було від руки і не встигла суто технічно написати два тексти і бал мене не влаштував, тому записалась на письмовий від руки. Все гаразд
-
У мене про втрачену валізу та розвиток моди
-
Ответить письмом офицеру, вложив документы, пробовали? Какие документы запросили, если не секрет?
-
хто здав тест з англійської IELTS цієї осені? Відгукнітесь. Яка тема була на ессе?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка! Прийшов запит на додаткові документи по AOS на фед. етапі. Офіцер у письмі вказав що документи необхідно загрузити через My CIC account, але проблема в тому що там немає можливості це зробити, вже все перепробував. Чи можливо їх відправити через IRCC webform ? бо по запиту ми маємо їх відправити через 3 дні.
-
Дякую
-
Досвід повинен бути не вище TEER по якому ви маєте job offer
-
Та Англійська на 4ки або 5ки в залежності від вашого TEER
-
Також потрібна освіта мінімальна
-
Так потрібен 1 рік досвіду за останні 5 років, здобутий будь де в світі, по ТІР від 0 до 4. Тір 5 не підходить
-
Але треба прикласти свій попередній досвід не менше року за останні 5 років, так? Я прикладаю попередній досвід та години 1380 у Канаді, бо підтягувала мову. Але могла подати відразу, але не мала іспиту з англійської
-
В більшості інших провінцій, шаг в вліво - розстріл (втрата номінації)
-
Проте Альберта тим і унікальна, що там переважно дозволяють, якщо всі інші умови програми виконані
-
Саме так
-
Залежить від програми. Деякі програми зовсім цього не дозволяють. AAIP AOS s більшості дозволяє але з певними умовами. Підіть в гілку про зміну NOC s почитайте там деталі
12 Jan 2024, 17:45
31545/459743
3 minutes ago