PR CUAET
-
Якщо АІР-це супер швидко
-
Как сказал мой муж мы сильно умные для AOS, но недостаточно для ЕЕ 😂
-
Але дуже мало дали тільки 187 запрошення Може це був перший такий пробний Може вони завтра ще штук 300 зроблять 😅🙃🙃
-
Я написала, що з Європи люди без проблем їдуть , бо їм близько.Тому в Європі немає таких проблем зі слотами. Будь ласка, не додумуйте за мене і читайте уважно , що я пишу
-
Так безумовно , якщо є можливість зробити все беспечно , є гроши на переліт та щоб пожити то дуже добре. Але навить до Ужгорода я б не летіла. Той дурной сусід незнамо що може зробити
-
Дуже на це надіюсь
-
Ну якщо квоти зменшились і казали наче що тепер ЕЕ буде спрямований хто тут працює і бали будуть менше з часом можливо
-
Що мені робити я вирішуватиму сама. Я вибачилась за те що невірно Вас зрозуміла. Цього достатньо
-
При бале 491 поможет
-
Даже LMIA не всегда поможет 😕
-
там не указана дата отказа, в 2022-2023 были апрув 85% по этой программе, писали чуть ли не на коленке кейсы. Когда мне адвокат предложил написать кейс то я че-то мялся, он говорил что может и отказ и апрув, шансы низкие, но какая-то украинка у него получила апрув весной 2023 просто за 4 месяца по почте карты пришли, в кейсе было что у неё тут дочка с ребенком (по ворк пермиту кстати))) и ипотека у дочки, вот и весь кейс.