PR CUAET
-
Документи, що зазвичай вимагають перекладу для подання в офіційні установи Канади: 💎 Для CRA: ✅ Виписки про стан банківського рахунку; ✅ Податкові декларації ФОП та юридичних осіб; ✅ Установчі документи підприємства тощо. 💎 Для провінційних та територіальних транспортних департаментів Канади: ✅ Водійські права, видані поза межами Канади, інформація на яких не дублюється чи не повністю дублюється англійською мовою 💎 Для медичних установ: ✅ Довідки про щеплення; ✅ Виписки з історії хвороби; ✅ Довідки-заключення про результати діагностичних процедур та лабораторних аналізів 💎 Для освітніх закладів, для підтвердження кваліфікації через WES, професійного ліцензування в Канаді: ✅ Дипломи ✅ Свідоцтва про підвищення кваліфікації, закінчення професійних курсів тощо. Переклад усіх цих та багатьох інших документів ви можете замовити в мене, написавши в особисті повідомлення чи на емейл: [email protected] 💯 Якість гарановано!
-
March 13 - сімейна подача 2 дорослих 21 жовтня на чоловіка прийшов дозапит всього на світі ( мілітарі форм, резюме, форма родичів та здається якись ще беграунд чек форма до 31 все надати) November 4-Correspondence Letter біометрія зарахована November 7 - In Canada Approval Letter + 3 роки від November 4
-
Кто-то может объяснить, когда люди пишут, что сейчас рассматривают середину ноября. Под серединой ноября подразумевают людей которые подавались в середине ноября или получили AOR в середине ноября. В моем кейса подача 01.11, а AOR 11.12. Получается я считаюсь началом ноября или серединой декабря? 🤯
-
📍Вітаю! Дуже багато зараз надходить питань в консульство стосовно Ваших виготовлених, але не доставлених паспортів. Тому, як представник ГКУ м. Едмонтон повідомляю - дипломатична пошта нещодавно вже надійшла і враховуючи дуже великі обʼєми(більше 1300 паспортів) потрібно трохи часу для їх опрацювання та внесення в систему. Тому паспорти, які змінились в статусі "виготовлено, але не доставлено" до 01.10 не потребують платної пересилки, оскільки вони ввійшли в цю дип.пошту. Слідкуйте за статусом Вашого трек-номера і якщо дуже критично потрібен паспорт для продовження канадських документів - напишіть на ел.пошту консульства, ми відправимо фото виготовленого паспорта, цього дня IRCC достатньо.
-
Здесь все ориентируются на дату подачи.
-
Те ж саме. При чому настільки різні кейси, настільки різні люди, але всі подаються чи подались. Можливо, це моя онтарійська вибірка така висока - 🤷🏻♀️ тому для мене цифра 30-40 тис кейсів поданих на гуманітарну програму озвучена вище звучить як правда, чесно кажучи