PR CUAET
-
📍Вітаю! Дуже багато зараз надходить питань в консульство стосовно Ваших виготовлених, але не доставлених паспортів. Тому, як представник ГКУ м. Едмонтон повідомляю - дипломатична пошта нещодавно вже надійшла і враховуючи дуже великі обʼєми(більше 1300 паспортів) потрібно трохи часу для їх опрацювання та внесення в систему. Тому паспорти, які змінились в статусі "виготовлено, але не доставлено" до 01.10 не потребують платної пересилки, оскільки вони ввійшли в цю дип.пошту. Слідкуйте за статусом Вашого трек-номера і якщо дуже критично потрібен паспорт для продовження канадських документів - напишіть на ел.пошту консульства, ми відправимо фото виготовленого паспорта, цього дня IRCC достатньо.
-
Здесь все ориентируются на дату подачи.
-
Те ж саме. При чому настільки різні кейси, настільки різні люди, але всі подаються чи подались. Можливо, це моя онтарійська вибірка така висока - 🤷🏻♀️ тому для мене цифра 30-40 тис кейсів поданих на гуманітарну програму озвучена вище звучить як правда, чесно кажучи
-
Мне кажется что в этом и проблема, почему у многих людей не совпадает время получения Eligibility. Потому что я подал документы 1 ноября, мои знакомые к примеру тоже. Но они получили AOR через две неделе, а я через полтора месяца. В итоге подача у нас одинаковая, но в порядке очереди они в ноября, а я в декабре скорее всего. Это не точное утверждение, просто мои мысли по этому поводу.
-
Доброго дня) Та на такому ж, як і у всіх)) на етапі очікування 😁 здала біометрію та й все)
-
Це хоч вже звучить обнадійливо.