PR CUAET
-
Певно ще замало часу пройшло , будемо молитися 🙏🏻
-
А бачте, то роботодавець значить тупить, мій надіслав за 2 дні їм після скорочення. Може Вам тоді треба до роботодавця дзвонити, може забули…
-
Подавались 10 липня 2024; але крім біометріі тиша, як майже в усіх. Виїжджала ще в 15, потім в 22,23. Вже скоро візу треба буде міняти(там на 10 років). У мене сестра громадян сша, тому не думаю що воно допоможе в пришвидшені перевірки
-
Я подзвонила. Сказали, що з заявкою все добре, та вони очікують на ROI від попереднього роботодавця. Щось місяць вже чекають… Така от бюрократія виходить
-
Отпишите в лс если у кого есть
-
Тобто за джоб офер від роботодавця в Калгарі дають 10 балів ? Чи взагалі не дають якщо робота в Калгарі ?
-
Тобто дали лиш за один тиждень гроші від 2 жовтня, а наступний report аж на наступну пʼятницю, от і живи 2 тижні за 560 доларів😂
-
Дякую всім. Для мене ця група наче міні підтримка. Що Віра є!
-
Як давно подалися ? І чи використовували ви візу? ( маю на увазі чи вʼїжджали в США ) і отримали до Канади чи після ?
-
У кого есть бланк заполнения заявления на пересылку паспорта?
-
Вам з попередньої роботи часом не надали ще відпустку після скорочення? Бо я теж з 2 жовтня, то в мене ще 3 тижні була відпустка, то не нараховували нічого, аж у цього вівторка прийшли гроші перші, і то не всі за два тижні, а половину, бо через цю відпустку
-
За работу в Канаде дают баллы, а дополнительно не дают если работаете в Калгари
-
Щось дуже мало…
-
Амінь 🙏🏻
-
Та та, вже буду вирішувати з роботодавцем це питання.
-
Я бажаю всім отримати чимпошвидше пластик. Хочу щоб ми отримали те, що заслуговуємо. ❤️
-
В закріплених є
-
Здравствуйте, не подскажите в какой вторник будут слоты? 29 октября не было, 5 ноября не было. Может знает когда ждать ?
-
Тому що старість
-
Скольки сейчас ждать визитор рекордс продление, уже месяц 🌑 жду)думаю может еще на стади подать
12 Jan 2024, 17:45
315609/439879
less than a minute ago