PR CUAET
-
Тобто за джоб офер від роботодавця в Калгарі дають 10 балів ? Чи взагалі не дають якщо робота в Калгарі ?
-
Дякую всім. Для мене ця група наче міні підтримка. Що Віра є!
-
Вам з попередньої роботи часом не надали ще відпустку після скорочення? Бо я теж з 2 жовтня, то в мене ще 3 тижні була відпустка, то не нараховували нічого, аж у цього вівторка прийшли гроші перші, і то не всі за два тижні, а половину, бо через цю відпустку
-
Щось дуже мало…
-
Я бажаю всім отримати чимпошвидше пластик. Хочу щоб ми отримали те, що заслуговуємо. ❤️
-
В закріплених є
-
Скольки сейчас ждать визитор рекордс продление, уже месяц 🌑 жду)думаю может еще на стади подать
-
Дякую) А вони вже не будуть більше відбирати 50 балів констракшн? Чи ще не закінчили на цей рік
-
у нас с мужем так было. переделывали несколько раз. нам в ecopr сделали 5 ошибок (рост, город рождения и т.д). мы, наивные, подали заявление на исправление. пришел ответ: ждите до полугода, пока мы исправим. прошло полгода, нам с огромным опозданием пришли пиар-карты. Обе с ошибками)!
-
Якщо ви маєте офер в Калгарі, отримуєте 10балів (10+0). Якщо маєте офер за межами Калгарі, отримуєте 20 балів( 10+10)