PR CUAET
-
Я сподіваюсь піар буде в березні вже Але хвилювалася що треба перестрахуватися
-
Це типу вони автоматом вже трохи дали ще часу мені?
-
Хтось з тих, хто подався в 2024, телефонував і спілкувався з оператором? Що там нового? А то наче стадій багато, а що за чим іде - не зрозуміло.
-
А тут написано до травня
-
Так Але мій ворк перміт до березня
-
Це стандартний лист для всіх
-
Моє побажання щоб перші дні листопада не залишилися у ситуації як останній день жовтня
-
З того, що я тут читала, наче всім до аіп кажуть однаково. Після інше, але, можливо, теж однаково. Ми цим чатом почекунів ще до цього левелу не дійшли. Мабуть, детальніше буде якщо замовляти нотатки
-
Понял) тогда пожелаем друг другу удачи 🍀 в любом случае все пр получим
-
Вони за 2,5 роки не змогли вирішити нічого для покращення ситуації. Ця гонка за слотами-це голодні ігри
-
Дякую за відповідь
-
Поняла Ну цей випадок не розглядаю
-
Адресу не дає змінити дату остання світиться на момент подачі Ви як вийшли з цієї ситуації?
-
Можна пакувати в одному випадку, якщо буде негативне рішення, тобто, все що вони писали вище втрачає сенс) і тоді, будуть важливі дати, які вказані в старому вп
-
А ви чоловіка теж вписували як отримувача пр?
-
Їх того і поступово додають в систему Щоб регулювати трафік
-
Ви нічого не зробите бо листопад і так зараз розглядають. А то що непослідовно ну так це особливості їх роботи.
-
Ну окей, 2 роки тому документи були дійсні, а зараз вже збігає термін. В моєї дитині до лютого 2025- від цього і стаді перміт, і хелс карта. Я почала займатися у червні. От тільки вчора забрала готовий паспорт.
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно платити якщо зараз подаватися на продовження WP? Дякую
-
Я можу в приват скинути фото і відео, як у Варшаві з березня до жовтня 2022 року в Консульстві України був повний колапс, зловити слот не можливо було, я заледве з сином на руках у живій черзі з 7 год ранку пробилась до Консульства, щоб просто вписати його у свій паспорт. Ви або це спеціально пишете, або вам реально немає чим зайнятися ☝🏻
12 Jan 2024, 17:45
315660/440478
8 minutes ago