PR CUAET
-
По економічним зрозуміло. Там інша ситуація бо пр можна отримати і тим хто поза Канадою
-
Добрий вечір! Чи є в когось заява з DHL для Оттави, а то на сайті тільки заява для дипломатичної почти🤦
-
Я це знаю. Не розумію як працює. Є родина, батько дітей, у шлюбі (теоретично). Але пр лише одним членам, а іншим ні. Тут в чаті є жінка, якій відмовили з цього питання, бо це розкол сім'ї, зв'язки з Україною і тд і тп. Чи це знову рулетка без правил
-
Так можна по будь-якій програмі 😁
-
Так, вам потрібно було дочекатися, щоб написано було: доставлено до установи саме на сайті консульства
-
А куда делся Михайло ? Его забанили?
-
Та наче один
-
Маю декількох знайомих у такій само ситуації. Вони вже з PR по гуманітарній.
-
Так, ще чекаємо👌
-
Я одружена, двоє дітей зі мною в Канаді, чоловік у ЗСУ, і я маю AIP. Все, що можу сказати з цього приводу 🤷
-
Мені довелося з одного кінця Німеччини в інший їхати до Берліна тільки щоб подовжити термін дитячого паспорту - це липень-серпень 22 року, бо слотів на новий взагалі не було в тих консульствах які є в Німеччині. Тому що на то.й момент там також був колапс і відсутність слотів... Та барабанна дробь: потрібен був слот на подовження. До речі дружині потрібен був новий паспорт, так Вона в квітні 22 оку коли запрацювали паспортні столи змогла замовити паспорт тільки надав квитанцію про сплату, бо працівниця відмовлялась що небудь робити. Треба було бачити як вона документи швиряла...
-
Університет Альберти .
-
AOS
-
LMIA для PR можна .
-
Ясно. Тобто рулетка без правил. Сильні, слабкі кейси, рідня в Україні, успішні, нещасні... чухня все. Нашим треба подаватися всім, на мій погляд) Але як запасний варіант бо непрогнозовано
-
Пишіть їм на пошту
-
Та в описі програми нема чітких критеріїв. Все дискреція офіцера, що залежить від його особистості. Іммі профі говорять одне, виявляється інше, бо нічого непрогнозовано. На що спиратися не ясно)
-
Главное, чтобы все профессии обошли и какие-то ноки не выпали
-
i ya zdala u grudni, biometriya zhovtenj, dali chekayu...
-
Шановні, ми хоч інколи читайте офіційний сайт canada. ca, а не дивуйтесь відповідям в чаті(
12 Jan 2024, 17:45
315708/441630
4 minutes ago