PR CUAET
-
А що це за стрім, де можна почитати?
-
Це тільки якщо для wp
-
В більшості очікують портал 1 або його отримали вже
-
Я понимаю что все зависит от того "сильный" или "слабый" кейс, но практика говорит что это все мыльные пузыри. Вопрос в обёртке только
-
Если есть доступ к аккаунту где визу делали, там обновиоась био, ждите в ближайшие дни с АОР, это номер кейса и что дело принято таким то офисом, может уже было такое письмо...
-
а вы подавали заявку когда? Я 22 октября, пока на биометрию не зовут :(
-
Еліджибиті це головний етап де офіцер перший раз читає аплікацію і перевіряє чи відповідаєте ви умовам програми
-
Офіцер орієнтується на case law? Чому тоді в умовах програми вони не встановлені?
-
Доброго вечора! Питання: чи можна міняти місце проживання коли подався на pr по H&C?
-
Так, але на то воно і прецедентне право.
-
Введіть в пошук у гуглі те, що написав Пан адвокат. Вийдуть посилання на судові рішення. t.me/prcuaet/2427/367597
-
Подскажите, сдала сегодня биометрию и не спросила каким образом придет ответ, в Канада сервис наклеили штрихкод на моем листочке запросе на биометрию и что теперь? Мне в кейс отсканировать этот штрихкод?
-
Нема. Розмито. Це не критерії, а орієнтири. Судді то інша справа. Там же все на розсуд судді
-
Я 12 октября
-
Ви можете летіти куди завгодно аж до порталу 1 а це ще плюс 6 місяців після еліджибиті 😂
-
to ya mozhu letity na Karyby😂
-
Біометрія йде з аор або після оплати біометрії після аор. Еліджибиті йде через 11 місяців пісоя аор
-
Чекаємо портал 1
-
Щось інструкції у кожного офіцера різні по ходу)
-
Можно, тільки треба вирішити до чого апелювати. Написати що розгляньте мою аплікацію замість іншої несерйозно
12 Jan 2024, 17:45
315739/428986
3 minutes ago