PR CUAET
-
Чи потрібно цитувати англійською, чи просто відповідно до статті такої-то те чи інше
-
Щиро дякую
-
Видалити заявку значить відхилити запрошення, тому навіть не думайте
-
Много слотов на февраль-март 2026 в Ванкувере
-
Добрий день! А чим це відрізняється від ЕЕ де треба здавати теж мову на 7 і набирати 500+ балів? Наприклад, якшо я набираю тут 67+ то що це означає? Які прохідні бали тут?
-
aor u mene 8 mis
-
to vy ne po vozzjednannyu rodyny?
-
І сразу, і потім заходив по різному, обновляв і тд і ніфіга
-
tobto + - chekaty 2 roky
-
Так само. Ти з першого разу намагався заповнювати по лінку на пошті, чи зайшов вже на другий раз?
-
Розібрався треба було в профайлі оновити інфу, дякую!!! А новий чек ліст imm0199 Ви заповнювали? Там якісь пароль вимагає як зберігаєш його…
-
vy typu napysaly 28 mis...ya dumala sho vzhe otrymaly ecorp...bo programa tilky 12 mis a tut 28....a ce taki prypushennya
-
Там дуже чітко та зрозуміло описано) Хай щастить
-
Ми не змінили одразу, нас потім просили це зробити, я думала що це наш баг😒 Ви ще подивіться чи немає в вас пустих строчок, бо нас не пускало другий раз в зв'язку з цим.
-
Якби ви уважно читали то знали б що ми працюємо ! Якщо у вас нема інформації ,яка може допомогти мені чи іншим людям то нема чого лізти в чуже життя і чужі проблеми .
-
Пробовать можно и нужно. Только с расчётом не на весомость причин, а на маленький шанс/случай/удачу что письмо откроют. Никакие самые весомые причины ничем не помогут, если эти письма просто никто не открывает, а похоже это так и есть. А если откроют, то может пройти и то, что типа кейс просто пропустили.
-
в мілітарі я не цитувала. писала відповідно до ст. такої-то був визнаний непридатним за станом здоровʼя. до лав ЗСУ ніколи не призивався
-
У нас в топіку одна програма😁. Я вам написав поточні терміни розгляду по кожному етапу а не те що було колись.у мене аор до речі 30 днів😁
-
Дякую дуже.
-
Напишіть мені в особисті, спробую допомогти
12 Jan 2024, 17:45
315786/439179
5 minutes ago