PR CUAET
-
Це просто🤦🏻♀️Чи вони там щось поміняли…Коли на стаді подавалась все ок було
-
Так, дуже чітко. Але я всеодно стикнулася з проблемою. Так як статус втрачено ( visitor record був до 20 жовтня), при заповненні форми imm5708 показує помилку. Не розумію що я роблю не так.
-
Подивимось як буде розгляд. Листопад вже майже півроку розглядають. Якщо теж саме буде з груднем то це буде катастрофа але як на мене може всетаки буде швидше
-
Я вже питала в цьому чаті про це, мені сказали що потрібно чекати, можливо вишлють дозапрос документів пізніше або треба їм самим писати на їх головний емейл , і пояснювати що статус заявки змінився, а на емейл і роботодавцю нічого не приходило, щоб не гаяти час
-
Я вже зрозуміла) дякую Тільки не зрозуміло, ніби той самий gckey..
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка дитині 5 місяців треба зробити громодянство України. Що спочатку треба робити ?
-
Добрий вечір. Чи є тут такі, що з дітьми злітали в Україну, щоб зробити їм паспорти і повернулися? Як довго паспорти робили? Підкажіть, будь ласка. Щось в мене є така ідея - злітати, зробити паспорти і щоб діти були з документами. Дорого, але жопадєлаєш.
-
вы нет на том портале подаетесь
-
Ви такий висновок зробили.... бо я не полетіла в першу ж чергу з України на інший континент? 🤔 типу якщо не одразу в Канаду то точно їхали не з України? Логічна логіка 😆
-
В июне
-
У нас так само, ви коли подавалися?
-
У когось в Едмонтоні паспорт готовий?
-
ya hrudneva...to mozhna chilyty poky😂
-
У вас по ітогу пр вийде не 28 а 26 місяців
-
2 дня назад изменился статус и пока тихо , никаких звонков или запросов не было Интересно как у других
-
Літала з донькою. Подали на терміновий. Робили 10 днів,без проблем.
-
Ох я взагалі січень 😅
-
Я думаю что ждать да 👏
-
У меня тоже вчера сменился статус и тоже тишина. Я думаю они реально открыли много заявок и теперь смотрят всех по очереди..
-
В ЕЕ 500+ вірогідність велика влізти в вибірку якусь 67+ право залізти в пул і чекати
12 Jan 2024, 17:45
Post 315816 of 390776
2 minutes ago