PR CUAET
-
Ви такий висновок зробили.... бо я не полетіла в першу ж чергу з України на інший континент? 🤔 типу якщо не одразу в Канаду то точно їхали не з України? Логічна логіка 😆
-
В июне
-
У нас так само, ви коли подавалися?
-
2 дня назад изменился статус и пока тихо , никаких звонков или запросов не было Интересно как у других
-
Літала з донькою. Подали на терміновий. Робили 10 днів,без проблем.
-
Ох я взагалі січень 😅
-
Я думаю что ждать да 👏
-
Как я смотрю что в основном тут все подаются через адвоката, а есть те кто подал сам и получил одобрение?
-
Ну якщо технічна робота програміста то тільки вибірка STEAM наче? 67+ влізти в пул що дає? Я просто не розумію навіщо цей федерал скілл воркер , в чому різниця з ЕЕ? Люди ж все рівно в одному запуску на виборку?
-
В Україні багато ЦНАПів позакривались на момент початку повномасштабного. Через півроку повномасштабки, ми ледь спіймали чергу для новонародженої дитини для виготовлення закордонного паспорту. В ДП Документ був аншлаг, в ЦНАПах був аншлаг, бо багато ВПО приїхали і оформлювали документи. Черги на запис для паспортів були на місяць вперед..І це в Києві
-
Доброго вечора, якщо я знаходжусь в провінції Саскачеван чи можу я дітям нові виробляти закордонні паспорти в консульстві в Оттаві? Чи потрібно тільки в Едмонтоні?