PR CUAET
-
Как я смотрю что в основном тут все подаются через адвоката, а есть те кто подал сам и получил одобрение?
-
Ну якщо технічна робота програміста то тільки вибірка STEAM наче? 67+ влізти в пул що дає? Я просто не розумію навіщо цей федерал скілл воркер , в чому різниця з ЕЕ? Люди ж все рівно в одному запуску на виборку?
-
В Україні багато ЦНАПів позакривались на момент початку повномасштабного. Через півроку повномасштабки, ми ледь спіймали чергу для новонародженої дитини для виготовлення закордонного паспорту. В ДП Документ був аншлаг, в ЦНАПах був аншлаг, бо багато ВПО приїхали і оформлювали документи. Черги на запис для паспортів були на місяць вперед..І це в Києві
-
Доброго вечора, якщо я знаходжусь в провінції Саскачеван чи можу я дітям нові виробляти закордонні паспорти в консульстві в Оттаві? Чи потрібно тільки в Едмонтоні?
-
Шановні може хто знає, якщо виїхати головному апліканту з Канади на пару місяців в Україну до чоловіка( заявку подали в серпні), чи будуть якісь наслідки, і чи можна біометрвю здати в Україні, якщо раптово запит прийде
-
це тільки в Едмонтоні. в Оттаві і Торонто треба завчасно.
-
Під час оформлення будете оплачувати
-
Хтось знає чи можна мені зайти в дію через карту маминого або папиного приватбанку, щоб попасти на слот, пробував через NFC закордонного паспорта вибиває помилку постійно
-
Спіймали слот🥹Як😅