PR CUAET
-
Просто цікаво може це нормальний термін очікування,чи щось не так
-
На яку пошту ? Бо мені сьогодні відповіли
-
Ні,я відправила їм заяву та квитанцію про оплату 7-го жовтня і нічого. Потім писала через декілька тижнів і теж не відповідають і так ще кілька разів і тиша🤷
-
А консульство вам відповіло? Що документи опрацьовано ?
-
@OstapBosak Доброго вечора. Остапе, порадьте будь ласка, думаю така ситуація в багатьох. Дитина має діючий ворк перміт до березня 2026. ( паспорт також до березня 2026 року). Ми подалися на PR по цій програмі, на даний момент майже 10 місяців очікуємо AOR. Відповідно до темпів, як рухається ця програма, я розумію, що PR до березня 2026 року ми можемо отримати з дуже малою вірогідністю. Як продовжити дитині статус в Канаді після закінчення ворк перміту в березні 2026 року поки не отримаємо PR? Новий паспорт для дитини так і незмогла виготовити. Тобто податися до 31 березня 2025 року на продовження ворк перміту або візітор рекордс для дитини неможу. PS. Я маю статус ворк перміт до серпня 2027. Наперед вдячна за відповідь.
-
Буду чекати далі,дякую
-
В них та є ще дві.....але не відповідають з тих...а з цїє відповіли
-
KPU
-
[email protected] на ось цю ,іншої у них на сайті не має
-
Оце тільки що завершився вебінар. Там розповідали. Надіюсь, викладуть запис. Постарайтесь шукати інформацію в локальних групах, а ще краще в групах у ФБ
-
Велике дякую)
-
А хто хост вебінару? Кого шукати?
-
Доброго вечора! Можливо комусь допоможе :) Я додзвонилась до Посольства і отримала відповіді на мої запитання: - при внесенні даних дітей до паспорта батьків присутність дітей не обов'язкова. - якщо якісь заяви, що бажано заповнити до приїзду до посольства не можливо завантажити, вони роздрукують їх на місці, і ви їх заповните. Гарного вечора!
-
Але ж він у Surrey , дякую , не чула досі про такий , буду знати