PR CUAET
-
Друзі привіт! ❓Питання наступне: Прийшов апрув на подачу документів на AOS. Але виникла проблема з працедавцем, який не хоче надавати декларацію AAIP. Питання, якщо працівник перейде в іншу компанію з таким самим NOC, яка зможе надати цю декларацію, той рік, який був відпрацьований в попередній компанії зберігається? Чи хтось з таким стикався, або ж можуть порадити міграційного консультанта, який зможе з цим допомогти?
-
WES тільки для найвищої освіти. Для всіх решта документів про освіту подається просто переклад.
-
В Торонто легше)))
-
Нагадайте, будь ласка, коли можна міняти роботу? Нок той самий, доки всі дає, сьогодні от отримала пропозицію і там зп дуже тішить, але мою заявку червневу взяли в розгляд 🙈
-
А как посмотреть по каким профессиям сегодня выборка была
-
Никто не скажет вам какой в итоге смысл у IRCC Сегодня шла выборка из констракшн с разными баллами Но будет обидно если вам не хватит этих двух балллов в итоге! Если есть возможность и силы, пересдавайте У меня например можно тоже улучшить балл путем пересдачи англ , всего на 1 уровень выше и будет максимальный балл за язык. Но я тупо просто не хочу, измоталась
-
Svitlana Kominko, Solowiy, Maple Hope Foundation,... по всіх цих відомих акаунтах бігала інформація. Ви ж знаєте Ванкуверські волонтерські акаунти, так?
-
Вам відправляли?
-
я вам уже дала ссылку в сообщении. также в канаду каждый день залетают тысячи иностранцев без визы. им она просто не нужна, тк им паспорт позволяет пересекать границу канады без визы. а требования нахождения в канаде одинаковы для иностранцев, кто влетает с визой или без визы. потому что виза служит одной единственной цели - разрешить вьехать в канаду и больше ничего
-
Construction завжди буде, це факт
-
Будуть
-
Якої саме ? ))