PR CUAET
-
A що це TRP?
-
Так , все вірно ✅
-
Тим паче
-
У Capilano достатньо легко вступити
-
В мене така ситуація, що видали TRP на кордоні разом з ворк пермітом. Я тоді не надала цьому значення, зняла обмеження з ворк перміту і він має позначку куает. Хотіла його подовжити, а мені прийшов лист подаватись на TRP. Там сроки розгляду довжелезні, плюс в мене дійсний паспорт, чи є якийсь шанс продовжити ворк перміт без TRP?
-
Моя донька хоче … залежить також від рейтингу університету , в кожного свої стандарти до вступу
-
Але ціни кусаються якщо як international student
-
Правда нижчі набагато ніж в рейтинговому універі
-
Список , це University of Alberta
-
Написала до UVIC , син його закінчив ще до війни як international student , бо ціни для іноземних студентів зашкалюють
-
Якщо нок той самий то рік досвіду зберігається , і тим паче якщо ще аплікацію на АОС не заповнили і треба в будь-якому випадку вам роботодавець з повним комплектом документів, бо без декларації не можна подаватись , то звісно якщо є куди швидко перейти то переходьте, наскільки я знаю у вас є 30 днів від дня запрошення для того щоб почати заповнювати свою аплікацію і ще 60 виділяється щоб доробити чорновик , тому не зволікайте
-
Різниця у тому, що якщо провінція вас номінує, то вам додадуть 600 балів в ЕЕ. Що означає, що при найближчій вибірці ви будете запрошені податись, бо у вас будуть найвищі бали
-
Вікторія