PR CUAET
-
Привіт.з України прийшло таке повідомлення,хоча заявку ми вже оформили давно та оплатили.я не розумію чому тепер потрібно робити нову заявку.що це за развод Добрий день! На превеликий жаль, прийняти заяви не можу. З 1 листопада відбулась зміно вартості послуги переклад. А тому надати рахунок за старою вартістю не можливо. Вам потрібно створити нову заявку. До заявки завантажте скан копію документів, аплікаційної форми та паспорта. У листування ПК зазначте, що Вам потрібні переклади. Так заявка буде швидше опрацьована.
-
Message from user Александра has been removed because this user is in spam list (???)
-
Привіт. Підкажіть будь ласка. На сьогоднішній день можна подати заявку на візу, яка не дає права на отримання дозволу на роботу в Канаді. Так?
-
Message from user Яна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Irinochka ❤️ has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Ekaterina Bessonova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дякую велике за відповіді вище! Хто знає, чи є провінції які можуть зарахувати досвід в it з Квебеку? Мабуть не має провінцій де знайшов роботу там, і твій досвід катується з Квебеком і ось 600 балів дають?
-
[email protected] Я відправила в Оттаву лист на доставку на цю пошту і тишина. Комусь звідси відповіли?
-
Message from user Ангелина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підходить. Їм саме важливе щоб була печатка сертифіковано перекладача/агенції. Якщо ви прямо дуже хочете перестрахуватися то самі важливі документи можете зробити в канадського.
-
Цей шо я написала і той шо ви написали. Я брала з контактів зі сторінки консульства, там два