PR CUAET
-
Нужно ли отменять заявку на «очікування черги на слот» или это никак не навредит если я буду ловить слот? 😇
-
Message from user Dilara Muslimova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я чекала на відповідь 20 днів. Але питала про можливість об'єднати дві дати по слотах в одну.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста. Отправил сканы, потом мне прислали бланк , язаполнил на английском. Через 2 месяца они мне прислали ответ."Добрий ден У зв’язку з тим, що у Вас додаток до диплома виданий на білому бланку, Вам потрібно звернутись в заклад освіти для отримання дублікату додатка до диплома. Після чого Ви можете подати документи в роботу." Че делать?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи потрібні будуть оригінальні документи про розлучення при поданні? Бо я наче подалася онлайн на експрес ентрі вже, а юрист мого колишнього вимагає оригінали і чи якщо віддам йому чи потрібні мені вони будуть колись? Дякую.
-
Я eligibility получила в начале июля, ответила на него в начале августа, с тех пор жду форму CSQ
-
Message from user Юля has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вам треба буде pdf версія оригіналів + нотаріальний переклад на англійську/французьку Але просто порада зробити для вас особисто нотаріальну копію. Вона буде рівноцінна оригіналу
-
Message from user Dilara Muslimova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підкажіть , після проходження медичного обстеження в Квебеку, надали лише чек про оплату та документ за що була оплата Які документи необхідно подавати при продовженні WP( стосовно медичного обстеження) , чека достатньо чи необхідно щось додатково в лікарні запросити ?
-
Я начинал с нуля. Учился на фуллтайм в школе, где восемь уроаней растянуты на полтора года. Есть школы, где эта же программа от mifi дается за год. За год реально, если: Есть склонности к языку и он дается легко, вам меньше тридцати и дома делаете дополнительные задания. У меня это заняло полтора года, но у меня нет всего перечисленного выше😂
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка отримати паспорт в оттаві можна в будь який час без запису чи є якісь конкретні години.Хто отримував відгукніться)
-
Добрый день. ( если вы имеете ввиду в другую провинцию). Все зависит от вашего кейса так как вы описываете вашу привязку к комьюнити, я думаю рисковано. Но если вы смодете обяснить в связи с чем, то официально запретов нет . Все очень индивидуально.