PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка отримати паспорт в оттаві можна в будь який час без запису чи є якісь конкретні години.Хто отримував відгукніться)
-
Добрый день. ( если вы имеете ввиду в другую провинцию). Все зависит от вашего кейса так как вы описываете вашу привязку к комьюнити, я думаю рисковано. Но если вы смодете обяснить в связи с чем, то официально запретов нет . Все очень индивидуально.
-
CSQ заморозил Лего до июля 2025 🤷♀️
-
Аби вони були в скорому часі…а то знову все стигне на 4-5 місяців 🙃🤪
-
Ну в цілому я якби знала що можу здати краще то точно б перездавала
-
Добрий день. А куди потрібно підгружати SUBMISSION LETTER ? В Additional Supporting Documents ? Чи ні? І в якому «пункті» - “Other”? Чи як “Letter of Explanation”?
-
Та якраз все передивилась і не знайшла ….. 😥
-
Программы не играют роли Это отбор Квебека он заморозил до июля 2025
-
Подивіться, де додаткові документи. Там є документ з такою назвою. Це після додаткових пдф форм
-
Message from user Dilara Muslimova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Камила has been removed because this user is in spam list (???)
-
Поздравляю! 🥳 Тоже жду с 25-го сентября, но пока тихо 🥲🥲
-
Дякую за відповідь ! Я думаю, що скоріше за все там же підгружати, де і сама форма IMM 5283…
-
Вибачте, переплутала з LoE. Але треба уважно подивитися. Я поки ще пишу цей лист, то не підгружала. Можливо, хтось поділиться досвідом.
-
Теж схожа ситуація - там до 10 документів можна завантажити. Тож я буду обʼєднувати
-
Я просто не пробувала, то не знаю, чи пропустить. Також питання з іншими документами. У мене кілька психологічних довідок на кожного, листи підтримки. Я на них посилаюся в submission letter, але їх, мабуть, треба якось об'єднати. Бо є обмеження щодо розміру та щодо кількості.