PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,хто подававcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,хто подававcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
Доброго вечора.Хтось подаваdcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
я не міняла ворк. знайомий рік тут
-
напишите нам. ви тут скільки?
-
по 50 дол🙈😁
-
залежить, напевно,від офіцера
-
чую,що даремно Остап писав,що буде платити тим,кому продовжать ворк перміт на 3 роки😁
-
так