PR CUAET
-
Але якщо подача була з Польщі і вказували в місці проживання польський адрес, це не буде мати ніяких негативних наслідків ?
-
Заздалегідь. Money order/draft у банку замовити на ім'я консульства. Читайте у вимогах в емейлі підтвердженні, яке вам на емейл прийшло після підтвердження слоту
-
Це просто лист, що Ви відповідаєте вимогам програми.
-
Я в августе ответила на eligibility , но не знаю что это за форма
-
А что это за форма? Портал 1 ?
-
Біометрію коли здавали?
-
Неправильна країна перебування. Якщо ви зараз в Канаді, то Канада. Плюс зверніть увагу дата пов'язана з перебуванням теж якась у вас у формі неправильна
-
Є конкретні години
-
До самого звичайного, найдешевшого. В мене з роботи лише один документ, так як і у мого чоловіка. Ще документ з садочка про оплату і документ з банку про FHSA. Тому там складнощів з декларацією не було
-
Скажіть, будь ласка, чи є тут хто літав в Україну робити паспорт? Як це було? У мене виникає така думка, але чи зможу я повернутись з двома паспортами? Адже віза залишиться в старому паспорті
-
Update: 12 січня 2023 року - заява submitted. Вчора 07 листопада 2024- запит на біометрику
-
7 робочих днів, робили у жовтні
-
Добрий ранок підкажіть будь ласка в мене таке питання мені бос повідомив що він закриває свою фірму я маю право відробити два тижні чи не
-
Я була у вересні в Оттаві, був хлопець з резерв + довідкою, всі швидко оформлювались то його оформили в кінці їх робочих годин і без черги, але це пощастило. Зараз не знаю як там.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де ви замовляли канадські довідки про відсутність судимості? Дякую!
-
Ви можете мати два паспорта. Старий паспорт ще дійсний?
-
Може 12 січня 2024?
-
Чи я помиляюсь?
-
Так , дійсний. Але чула що Канада не впускає з двома паспортами. І для того щоб сісти на літак треба 1 анулювати. Таким чином віза залишиться в анульованому паспорті. Не знаю , чи це правда. Ось і запитую, хто літав і як повернувся?
-
Доброго ранку, на Canadian experience class наче 5 потрібно,я про англійську, але рік досвіду в Канаді
12 Jan 2024, 17:45
316128/429485
4 minutes ago