PR CUAET
-
Мне кажется, что на спикинге играет больше роль не усталость, а самообладание в стрессовых ситуациях.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,хто подававcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
А коли ви приїхали? Просто цікаво)) я якось бачила ви ніби на АОС подаєтесь в Альберті?:) чи ви вже номінацію отримали? Я іноді просто читаю тут все коли є час😅
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,хто подававcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
Доброго вечора.Хтось подаваdcя на RURAL RENEWAL STREAM? В Processing Status написано :Information Requested, але що і де вони запросили я не розумію((( На пошті нічого немає,дзвінків теж не було. В кабінеті на порталі у розділі Check Existing Requests- теж пусто((( Що робити, куди писати чи просто чекати?
-
я не міняла ворк. знайомий рік тут
-
А ви?)
-
Блін, за консультацію треба доплачувати🤣
-
Півтора роки на днях))
-
напишите нам. ви тут скільки?
-
Ого как круто, у меня уже больше месяца прошло и тишина 🤷♀🙂
-
по 50 дол🙈😁
-
Ооо🤣🤣 а скільки він хотів платити? Я б була рада консультації🤣🤣🙈 Цікаво чи прийде на додаткові 3 чи ні🥲
-
залежить, напевно,від офіцера
-
чую,що даремно Остап писав,що буде платити тим,кому продовжать ворк перміт на 3 роки😁
-
Клас)) цікаво що комусь на додаткові 3 роки дають, а комусь ні))
-
так
-
На додаткові 3 роки?:))
-
знайомий в травні і тільки отримав на 3 роки
-
Педіатр може виписати вам міжнародну карту щеплень (якщо захоче, наш відмовив то через сайт Вакарта зробили )
12 Jan 2024, 17:45
31613/464992
3 minutes ago