PR CUAET
-
Він і мені надіслав 29 жовтня, писало листопад 1 - понеділок. То певно шаблон один для всіх
-
Помощь на детей не является пособием. Как и климатические выплаты Но некоторые провинции могут по запросу платить пособия некоторым социальным группам. В Квебеке, например, наши украинцы оформляли пособия, когда это было необходимо.
-
Привіт всім. Чи хтось знає за яке число видають зараз AOR по програмі RRS?
-
а за "соцжитло" вперше чую що в Канаді існує...
-
фудбанки теж перевіряють? Було десь, раз 5 користувались...
-
Доброго дня, Ми хочємо перший раз заїхати по CUAET, чи дають зараз ворк перміт? І до якого терміну треба заїхати? На офф сайті є така інфа Deadline: December 31, 2024 Extended This is the deadline to travel to Canada to receive these benefits submit an application for a fee-exempt study or open work permit in Canada
-
Фудбанк - теж не впливає
-
Тримаю за них кулачки 🤞🏻. Щоб вони там всі зібрались і сконцентрувались на своїй hard work. Хай у них все вийде, вистачить сил і натхнення обробити всі наші запити і дати нам вже ті номінації 🥲. Вже тиждень перевіряю пошту кожні 10 хв, не можу нормально працювати 🫣🫥 ))
-
Виїзне обслуговування у місті Вінніпег у листопаді скасовано
-
Добрий день, хто може зробити переклад свідоцтва про народження з афадевітом? Треба як найшвидше (свідоцтво зможу скинути ввечері). Відпишіть буд ласка вартість та сроки . Заздалегідь дякую!
-
Ну писать с ошибками лучше чем мне писать 😝 моя офисер пропала
-
А хтось ще з червня отримав номінацію? (Крім хлопця який ще спочатку отримав, Ілля здається)
-
Зв'язалися з моїм роботодавцем 28 жовтня, і після цього жодних новин. Я маю ім’я та електронну адресу моєї офіцерки, але не хочу їй писати, якщо вона сама не зв’яжеться. Майже два тижні в очікуванні, і жодної інформації.