PR CUAET
-
На 56 ave SW зняли, недалеко від шинука
-
Де?
-
По ЕЕ мало б бути пів року, але це ж середнє значення. Тому загалом від 6ти до 18 місяців після подачі. Подача документів була в Грудні 2023.
-
Нет, кроме того что мне засчитали медицину, ничего не было. Звонить пока не буду, может быть, через месяца три-четыре, если вдруг буду понимать, что все получили а я нет😊
-
А у когось є офіцер Patricia Cherotich?
-
Цікаво, як виглядає 1000 паспортів… це валіза повна паспортів?
-
Кого саме ви хотіли замутити? Будь ласка, не натискайте команди адміністрації, адже ви також можете отримати мут. Якщо є скарга, скористайтесь функцією «Поскаржитись», натиснувши на коментар
-
тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
😆😆 ok
-
Підкажіть, а де можна їх замовити? Бо ми вже трохи в розпачі, бо ніяких взагалі оновлень нема. Просто стоїмо на місці.
-
На федеральний!
-
ви замовляли ноутси? я на ЕЕ PNP з квітня чекала 6 місяців. місяць тому замовила ноутси, побачила чому затримка, відправила їм додаткові доки(хоча вони не просили) і тоді все почалось рухатись, вчора був вже апдейт про final decision і сьогодні дати COPR в трекері
-
З власного досвіду можу додати, що логіка і якісь чіткі рамки абсолютно відсутні. Наприклад знаю 4 сімʼї, всі на CUAET. 3 подались по AAIP (Opportunity Stream) і ми по ЕЕ. Всі з дозапитами на мілітарі. Сімʼя 1: Подались 22 Грудня 2023, біометрія здана в Лютому 2024, отримали ПР в Квітні Сімʼя 2: Подались 24 Грудня 2023, біометрія здана в Лютому 2024, досі чекаємо на ПР Сімʼя 3: Подались 24 Липня 2023, біометрія здана в Липні 2024, досі чекають ПР Сімʼя 4: Подались 13 Березня 2024, біометрія здана в Травні 2024, отримали ПР в Липні