PR CUAET
-
Думаю в той, которую Вы посещаете?
-
Пане Андрію, можна дещо запитати у вас в приват?
-
Так 👌
-
І ви напевно теж поплакались що війна йде? Вибачте але дуже дивно якось читати, що українці один одного згризають Чомусь зараз ми всі в Канаді а не в Україні (Львові, Києві, Криму, Донецьку і тд) Краще якби ми один за одного раділи і чекали на свої апрувал🙏🏻
-
І що, навіть ні слова за війну не вказали? Але якщо в вас це не аргумент, чому вважаєте що інші лише поплакались за окупацію та отримали аір? Ми ж не можемо знати ситуації інших І навіть якщо людина з Криму приїхала- вона теж зараз в Канаді і такій саме українець/ка як і ми..
-
Я вчера нашла сайт Альберты там есть телефон и e-mail всех офисов которые работают в AAIP 😅😅😅 мы все зайдём каждый найдёт своего офицера 😂😂
-
Є Скачав резерв , написало що не на обліку , вислав заяву на облік через консульство, написав через декілька тижнів в своє тцк, дослав ідент. Код і поставили на облік на наступний день і потім подався на паспорт До цього паралельно шукав як це вирішити за $ , писав в обласні тцк, робив все що можна придумати
-
😵💫війна, не є основним аргументом по гуманітарній, мій кейс я не будувала на цьому аргументі, може ви?