PR CUAET
-
Є Скачав резерв , написало що не на обліку , вислав заяву на облік через консульство, написав через декілька тижнів в своє тцк, дослав ідент. Код і поставили на облік на наступний день і потім подався на паспорт До цього паралельно шукав як це вирішити за $ , писав в обласні тцк, робив все що можна придумати
-
😵💫війна, не є основним аргументом по гуманітарній, мій кейс я не будувала на цьому аргументі, може ви?
-
Від щирого серця хочу подякувати нашому найкращому вчителю Ларисі Соколовський, з якою наша невеличка, але дуже дружня і наполеглива група старанно покращувала свої знання англійської мови на протязі 20 тижнів! Лариса не давала нам «спуску» і тримала нас у тонусі! Прекрасно структурований матеріал полегшував засвоєння нової інформації, домашні завдання не давали нудьгувати протягом тижня! Після уроків я відчувала як мої мізки буквально «закипали» і звивини починали ворушитися. Впевнена, що зараз мої знання набагато кращі, ніж були до курсу. Я вже майже не замислююсь, як збудувати ту чи іншу граматичну конструкцію, моя підсвідомість видає це майже автоматично!) Курси від Haven дали мені дійсно потужний поштовх вперед! Ще раз дякую🥰
-
Мне кажется что они всех взяли в работу, но никто не работает 😅
-
Через IRCC Portal на стаді перміт подаються у випадку коли знаходишся за межами Канади. Після того як вам approved вам прийде запит на паспорт на вклейку студентської візи. Але сам паперовий стаді перміт по пошті вам не пришлють. В листі буде писати, що стаді перміт ви можете отримати в port of entry. В цій гілці були вже такі випадки. І ми два роки тому таку саму помилку зробили. Прийшлося вилітати з Канади і потім при поверненні отримали стаді перміт в аеропорту. Пан Остап ще казав, що можна попробувати під’їхати на американський кордон і зробити там flagpoling. Хтось тут писав, що відмовили. А комусь повезло - і отримали. Це ви собі зробили великі клопоти)))
-
Ми допомагаємо з цим за пару днів
-
Ні просто я з Донецьку і мене дуже тригернуло Ваше повідомлення Хоча ми в 2014 виїхали, але я не можу чути коли на Донеччан , Кримчан самі ж українці наїзжають Війна зараз по всій Україні на жаль… і ми точно в тому не винні І в окупації могли сидіти як в 2014, так і зараз на жаль…
-
Я бачу вам сумно в п‘ятницю , шукаєте зраду там, де нема, не плутайте грішне з праведним)
-
А ви знаєте як правильно відкликати заявку?
-
з таким підходом нереально вгадати який треба мати NOC, щоб отримати запрошення