PR CUAET
-
Ще раз дякую. Гарних Вам вихідних і щоб паспорт швидко прийшов! 😊
-
Ні, тільки щоб вислав ідентифікаційний код. Але це все індивідуально ,я думаю залежить від співробітників тцк і т . д.
-
Ні просто я з Донецьку і мене дуже тригернуло Ваше повідомлення Хоча ми в 2014 виїхали, але я не можу чути коли на Донеччан , Кримчан самі ж українці наїзжають Війна зараз по всій Україні на жаль… і ми точно в тому не винні І в окупації могли сидіти як в 2014, так і зараз на жаль…
-
І рівень мови - мінімум CLB 5 або вище
-
Дякую за відповідь! А Тцк нічого не питало?
-
Там написано что они рассмотрели 9 Сентября А пришел апрувал в ноябре
-
Я бачу вам сумно в п‘ятницю , шукаєте зраду там, де нема, не плутайте грішне з праведним)
-
Оттава , початок жовтня
-
А ви знаєте як правильно відкликати заявку?
-
з таким підходом нереально вгадати який треба мати NOC, щоб отримати запрошення
-
🤦🏻♀️у мене слів не має… оплата то найменша проблема😂
-
Ну тут справа в тому, що для тірів 3 і вище, саме мінімальний 5, а от для 4 оа 5 тірів, мінімальний має бути 4
-
Подскажите пожалуйста,на продление ворк пермит ( заканчивается в 2026м) нужно подать до 31го декабря или 30го марта ? Спасибо
-
Да поситала внимательнее да через два месяца прислали . Есть кто ждет с марта ?
-
Так чекати півроку, але ж і строк дії ВП на півроку більше 😁
-
Можливо. Але знову прийдеться оплачувати напевно. Можливо пан Остап вам підкаже чи можна відкликати заявку і перенести оплату на нову аплікацію.
-
Тобто про тих, в кого 4, поки не йдеться (хоча для деяких нос допускалося раніше)
-
то що краще ще раз податись через gckey?
-
Дякую)
-
Може краще перше позвоніть - можливо можна скористатися попередньою оплатою. Чого будете ім 150 доларів дарувати)
12 Jan 2024, 17:45
316592/455798
2 minutes ago