PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста,на продление ворк пермит ( заканчивается в 2026м) нужно подать до 31го декабря или 30го марта ? Спасибо
-
Можливо. Але знову прийдеться оплачувати напевно. Можливо пан Остап вам підкаже чи можна відкликати заявку і перенести оплату на нову аплікацію.
-
то що краще ще раз податись через gckey?
-
Дякую)
-
Може краще перше позвоніть - можливо можна скористатися попередньою оплатою. Чого будете ім 150 доларів дарувати)
-
Нажаль як я вже зрозумів, тільки вони там у себе в офісі знають, за я кими критеріями вони відбирають кандидатів. І плювати їм на ці бали і тд. Нащо тоді взагалі створили цб систему, незрозуміло. Але гарно те, що у українців є шанс пройти. Хоча раніше казалося, що ні
-
Ого - часу достатньо. Встигнете👌
-
Так в зроблю! Я подамся на вихідних, а у вівторок подзвоню до них.
-
На жаль, ні. Краще перезвонити до них в контакт центр або написати в крізіс форм і пояснити, що ви помилилися і хочете відкликати заявку. Вони вам порадять що робити дальше
-
Дякувати богу що навчання починається в вересні 2025, тож маю час переподати)
-
Співчуваю))) Ми також були в шоці. Нам треба було терміново - то прийшлося летіти. Якщо проблема не в грошах - то я би подала ще одну аплікацію через GCkey
-
Якщо в них є таргет вони по ньому будуть працювати. Не думаю, що на наступну вибірку вони почнуть вибирати бухгалтерів, продавців, офісних клерків,...
-
Подивіться на весь перелік професій по яким роздавали запрошення, там величезний перелік констракшин. Навіть мій NOC є🤣