PR CUAET
-
На жаль, ні. Краще перезвонити до них в контакт центр або написати в крізіс форм і пояснити, що ви помилилися і хочете відкликати заявку. Вони вам порадять що робити дальше
-
Дякувати богу що навчання починається в вересні 2025, тож маю час переподати)
-
Співчуваю))) Ми також були в шоці. Нам треба було терміново - то прийшлося летіти. Якщо проблема не в грошах - то я би подала ще одну аплікацію через GCkey
-
Якщо в них є таргет вони по ньому будуть працювати. Не думаю, що на наступну вибірку вони почнуть вибирати бухгалтерів, продавців, офісних клерків,...
-
Здається ми вже скинулися, коли заплатили за процессінг, думаю якби стало так питання, то всі ще скинулись би, щоб посадили хочаб пару людей обробляти нашу програму, на жаль такого не буде 😟
-
Ну, такий таргет у них був зараз. Потім буде інший таргет
-
Подивіться на весь перелік професій по яким роздавали запрошення, там величезний перелік констракшин. Навіть мій NOC є🤣
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Це невідомо. І я небачу причини розводити цю дискусію, яка тут звучала напевно вже 100 раз. Всё може змінитися і дуже швидко. Поки що на стороні українців тут - час. Ми можемо продовжувати ворк перміти, та працювати далі. А от у інших такої привілеї немає, тому треба використати цей час якомога продуктивніше. Підвищувати кваліфікацію, вчити англійську, фпанцузьку. І просьо слідкувати за оновленнями
-
Успіхів вам! Все буде гаразд🙏
-
Всім привіт! Шукаю юриста/консультанта на платну консультацію, який допоможе мені в складній ситуації. Мені допомагає юрист від компанії, але я не впевнений, що все виконується правильно, оскільки мої бали не збігаються з очікуваними. Особливо цікавить юрист, який розуміється на подачі на Ontario OINP Skilled Trades. Дякую!
-
Вибачте,я можу вас спитати?Чи можете ви запитати у свого консультанта,чи може Україна запровадити закон,по якому може звернутись до Канади,щоб депортувати,тих чоловіків які самі дали згоду на відновлення даних і хто став на військовий облік?Чим може в майбутньому загрожувати Резерв+.Просто у мене також буде зустріч з адвокатом,просто потрібно знати думки двух різних спеціалістів на цю тему.
-
Якщо аплікацію відкликати то вони гроші автоматично повертають!) Я фігачу на двох роботах щоб зібрати гроші на навчання, тож ризики важливіші од тих 150$. думаю краще скоріше подавати нову… бо це все час
-
Це постійний спір кому важче: томухто робив імміграцію повільно збираючи документи і нікуди не поспішаючи чи тому хто все залишив і приїхав з двома валізами
-
Дуже рада! Удачі вам!
-
Якщо IRCC отримала 18000 заявок як пише пані Юліанна, то можна порахувати приблизно. В заявці от одного до 3-4 персон. Тому можна приблизно взяти 40000 людей. За людину грубо кажучі заплатили 1000 доларів ( грубо рахуючи ) 1к * 40к = 40 млн канадскіх доллаоів. Вистачить на ЗП ще одній людині )))))))
-
Всі платять, більш того, всі інші збирають купу документів і доказів, що вони Канаді підходять. І так само чекають. Люди, які виграли спонсорство в 2020 досі не всі з ПР.
-
Дуже і дуже дякую!)
-
Біженство можете подати самі а можете зразу з адвокатом.
-
Схоже на те, навіть не знаю, де й почати
12 Jan 2024, 17:45
316616/450961
5 minutes ago