PR CUAET
-
Нет, есть там какая-то программа
-
А и как то был случай случайно женщина заговорила с нами, она такая говорит, ой уже здесь 2 года. Только сложно с работой, я спросила, а как же вы живете здесь в Ванкувере, она сказала все на пособии , она , дочка (прилетела с тайланда, )внучка учится в университете и у них соц жилье
-
Да. Тут тоже очередь, я слышала, не знаю , как они получили и плюс там скорее в всего должен быть минимальный доход или вообще его не быть, поэтому я даже не узнавала насчет этого
-
Скоро виходить другий сезон. Ооо, то он до чого в консульстві нові правила гри 😆
-
Дуже дякую!!
-
Абсолютно згодна. І "сидячи вдома" 5 років, між роботою і сім'єю, вчили французьку з нуля, і тренували англійську, щоб не забулася, бо той ПР ще треба було заслужити (набрати бали), і не знали всі ці роки, як будувати своє життя, бо ніхто не гарантував отримання пр, рано чи пізно, як в цій програмі.
-
По інших программах не має значення. По гуманітарній программі краще не користуватися.
-
Ми чекаємо з Торонто Теж пропали зі звʼязку
-
у меня есть обычная туристическая канадская виза
-
Привіт. Паспорт замовлено. Заплатив DHL за доставку. Надіслав заяву та чек до консульства. Сталося це близько тижня тому. Ніякого тренінг номеру від DHL не надходило. Підкажіть, це нормальні строки? Взагалі, коли можна очікувати на тренінг номер? Дякую.
-
і не тільки ви. ми також робили таку "операцію" на сухопутному кордоні з США. стаді перміт видали, але американські офіцери просили більше такого не робити